Bonito - Bo liczą się dobre chwile
Bonito - Bo liczą się dobre chwile
Google PlayHuawei AppGallery
Aplikację zainstalowało już 130 403 osób!
Pobierz aplikację Bonito!
Google PlayHuawei AppGallery
Aplikację zainstalowało już 130 403 osób!
Skorzystaj z 35% rabatu na całą ofertę wydawnictw Kobiece i Mova!
Szukaj w tej kategorii
Posortowano według
Organizowanie środków technicznych w celu realizacji procesów transportowych. Kwalifikacja A.31.2. Podręcznik do nauki zawodu technik logistyk
32,47
wydawnictwo: WSiP, rok wydania: 2015, oprawa: miękka
Podręcznik do nauki zawodu technik logistyk realizujący treści z zakresu 2 części kwalifikacji A.31.2. (Organizowanie środków technicznych w celu realizacji procesów transportowych). Prezentuje wiedzę na temat organizowania środków technicznych w celu realizacji procesów transportowych; stosowania przepisów prawa dotyczący...
Dostępność: pozycja niedostępna (ostatnio dostępna: 01.10.2021 12:17)
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom 2. Podręcznik. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifikacja T.6. Część 2
43,30
wydawnictwo: WSiP, rok wydania: 2019, oprawa: miękka
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Obejmuje tematy dotyczące ciast, zup i sosów gorących, mięsa i produktów ze zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza, potraw mi...
Dostępność: pozycja niedostępna (ostatnio dostępna: 20.05.2021 15:16)
Repetytorium + testy egzaminacyjne. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja E.13. Technik informatyk. Technik teleinformatyk
37,84
wydawnictwo: WSiP, rok wydania: 2015, oprawa: miękka
Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie technik informatyk/technik teleinformatyk. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji E.13. (Projektowanie lokalnych sieci komputerowych i administrowanie sieciami). Książka stanowi obszerne, ilustrowane repetytorium wiedzy. Zawiera 5 zestaw...
Dostępność: pozycja niedostępna (ostatnio dostępna: 06.10.2021 15:17)
Repetytorium i testy egzaminacyjne. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja E.12. Technik informatyk
37,84
wydawnictwo: WSiP, rok wydania: 2015, oprawa: miękka
Publikacja skierowana do uczniów klas 3 szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie technik informatyk. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji E.12. (Montaż i eksploatacja komputerów osobistych oraz urządzeń peryferyjnych). Książka stanowi obszerne, ilustrowane repetytorium wiedzy. Zawiera 5 zestawów testów do cz...
Dostępność: pozycja dostępna (2 egz.) Do koszyka
Repetytorium i testy egzaminacyjne. Technik informatyk. E.14. Egzamin zawodowy
37,84
wydawnictwo: WSiP, rok wydania: 2015, oprawa: miękka
Publikacja przygotowuje do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie technik informatyk w zakresie kwalifikacji E.14 (Tworzenie aplikacji internetowych i baz danych oraz administrowanie bazami). Zawiera syntetyczne i obszerne repetytorium wiedzy opracowane zgodnie z nową podstawą programową, 5 zestawów testów do c...
Dostępność: pozycja niedostępna (ostatnio dostępna: 05.08.2020 04:15)
Turystyka. Tom 5. Organizacja imprez i usług turystycznych. Technik obsługi turystycznej. Kwalifikacja T.13, T.14. Podręcznik. Część 3
32,47
wydawnictwo: WSiP, rok wydania: 2015, oprawa: miękka
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik usług turystycznych. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.13 (Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych) i T.14 (Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych). Podręcznik obejmuje tematy dotyczące pilotażu wyciecze...
Dostępność: pozycja niedostępna (ostatnio dostępna: 18.02.2021 13:17)
Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik usług fryzjerskich. Kwalifikacja A.23
30,27
wydawnictwo: WSiP, rok wydania: 2015, oprawa: miękka
Testy egzaminacyjne skierowane do uczniów kształcących się w zawodzie technik usług fryzjerskich. Realizują treści z zakresu kwalifikacji A.23 (Projektowanie fryzur). Publikacja zawiera 5 zestawów testów sprawdzających wiedzę i umiejętności z zakresu danej kwalifikacji. Każdy z nich obejmuje 40 zadań testowych i zadanie pr...
Dostępność: pozycja niedostępna (ostatnio dostępna: 26.10.2021 13:18)
Hotelarstwo. Tom 2. Organizacja pracy w hotelarstwie. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.11. Podręcznik. Część 1, wydanie 2
38,98
wydawnictwo: WSiP, rok wydania: 2018, oprawa: miękka
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Ten bogato ilustrowany podręcznik to kompendium wiedzy o pracy w branży hotelarskiej. Szczegółowo omówiono w nim zasady standaryzacji obiektów noclegowyc...
Dostępność: pozycja niedostępna (ostatnio dostępna: 30.04.2021 08:12)
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Kwalifikacja T.6. Technik żywienia, usług gastronomicznych i kucharz
43,30
wydawnictwo: WSiP, rok wydania: 2018, oprawa: miękka ze skrzydełkami
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje wiedzę z zakresu bezpieczeństwa żywności, środków spożywczych, zasad racjonalnego żywienia oraz proces...
Dostępność: pozycja niedostępna (ostatnio dostępna: 08.01.2020 11:41)
Egzamin zawodowy Kucharz małej gastronomii
27,72
wydawnictwo: WSiP, rok wydania: 2013, oprawa: miękka
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie kucharz małej gastronomii. Zawiera testy pytań zbudowane tak, jak rzeczywiste arkusze egzaminacyjne.
Dostępność: pozycja niedostępna
Turystyka. Tom 2. Podstawy działalności gospodarczej w turystyce. Technik obsługi turystycznej. Kwalifikacja T.13 i T.14. Podręcznik, wydanie 3
41,10
wydawnictwo: WSiP, rok wydania: 2018, oprawa: miękka
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik usług turystycznych. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.13 (Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych) i T.14 (Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaży usług turystycznych). W publikacji scharakteryzowano działalność gospodarcz...
Dostępność: pozycja niedostępna (ostatnio dostępna: 04.02.2021 13:17)
Turystyka. Tom 5. Organizacja imprez i usług turystycznych. Technik obsługi turystycznej. Kwalifikacja T.13. Podręcznik. Część 2, wydanie 2
41,10
wydawnictwo: WSiP, rok wydania: 2015, oprawa: miękka
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik usług turystycznych. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.13 (Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych). Podręcznik przystępnie wprowadza w zasady bezpieczeństwa przydatne zarówno dla organizatora, jak i uczestników wyjazdów. Szczegółowo ...
Dostępność: pozycja niedostępna (ostatnio dostępna: 23.12.2020 12:16)
Postępowanie z pacjentem w procedurach radiologicznych
140,00
wydawnictwo: Urban & Partner, rok wydania: 2014, oprawa: miękka
Książka jest źródłem aktualnych informacji wprowadzających do zawodu technika elektrokardiologii oraz środowiska szpitalnego. Jednak przede wszystkim dostarcza usystematyzowanej i podstawowej wiedzy na temat postępowania z pacjentem. Została tak zaprojektowana i napisana, aby efektywnie wspomagać techników radiografii w j...
Dostępność: pozycja niedostępna (ostatnio dostępna: 01.12.2020 14:17)
Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik administracji. Kwalifikacja A.68
31,33
wydawnictwo: WSiP, rok wydania: 2014, oprawa: miękka
Testy i zadania praktyczne dla zawodu technik administracji. Realizuje treści z kwalifikacji A.68. (Obsługa klienta w jednostkach administracji). Podręcznik zawiera 5 zestawów egzaminacyjnych. Każdy zestaw składa się z 40 pytań zamkniętych oraz 5 zadań praktycznych z przykładowymi rozwiązaniami oraz wskazówkami dla ucznia....
Dostępność: pozycja niedostępna (ostatnio dostępna: 30.09.2021 19:17)
Projektowanie fryzur. Kwalifikacja A.23.1. Podręcznik do nauki zawodu. Technik usług fryzjerskich
41,10
wydawnictwo: WSiP, rok wydania: 2013, oprawa: miękka
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik usług fryzjerskich. Realizuje treści z zakresu 1. części kwalifikacji A.23. (Wykonywanie projektów fryzur). W podręczniku przekazano informacje dotyczące projektowania różnych rodzajów fryzur, zestawień kolorystycznych włosów, analizy wyglądu klienta, dob...
Dostępność: pozycja niedostępna (ostatnio dostępna: 15.08.2020 13:16)
Pobierz naszą aplikację!
Aplikacja Bonito w Google Play Aplikacja Bonito w App Store Aplikacja Bonito w AppGallery
Jesteśmy tanią księgarnią internetową. Oferujemy tanie książki i komiksy, muzykę na płytach CD, filmy DVD i Blu-ray, zabawki dla dzieci, puzzle i gry planszowe. Koniecznie sprawdź nasze Bestsellery!