Księgarnia internetowa Bonito.pl - Radość z czytania
Książka RODO Ogólne rozporządzenie o ochronie danych Komentarz
Wolters Kluwer
Lato pachnące książką
Księgarnia » Pozostałe » RODO Ogólne rozporządzenie o ochronie danych Komentarz

RODO Ogólne rozporządzenie o ochronie danych Komentarz

Nasza cena:
219,12 zł (zawiera rabat 12 %)
RODO Ogólne rozporządzenie o ochronie danych Komentarz - Dodaj do koszyka
Cena rynkowa: 249,00 zł (oszczędzasz 29,88 zł)
Wydawnictwo: Wolters Kluwer
Rok wydania:2017
Oprawa:twarda
Liczba stron:1168
Format:14.9x21.5
Numer ISBN:9788381240147
Kod paskowy (EAN):9788381240147
Waga:1355 g
Dostępność: pozycja dostępna (10 egz.)
Wysyłka
PocztaPoczta Polska od 6,99 zł
wysyłka jeszcze dzisiaj
RuchOdbiór w kiosku RUCHu 6,99 zł
wysyłka jeszcze dzisiaj
KurierKurier 9,99 zł
wysyłka jeszcze dzisiaj
PaczkomatyPaczkomaty 9,99 zł
wysyłka jeszcze dzisiaj
Bezpłatny odbiór osobisty w punkcie:
Bielsko-Biała
ul. 11 Listopada 60 przy Placu Wolności
do odbioru w następny dzień roboczy
Chorzów
ul. Jagiellońska 4 przecznica ul. Wolności
do odbioru w następny dzień roboczy
Gdańsk
ul. Dmowskiego 12 obok stacji Gdańsk Wrzeszcz
do odbioru w następny dzień roboczy
Gdynia
ul. Świętojańska 14 przy skwerze Kościuszki
do odbioru w następny dzień roboczy
Katowice
ul. Staromiejska 6 50 m od Rynku
do odbioru w następny dzień roboczy
Kraków
al. Daszyńskiego 8 blisko Hali Targowej
do odbioru jeszcze dzisiaj
ul. Batorego 15B przecznica od ul. Karmelickiej
do odbioru jeszcze dzisiaj
ul. Josepha Conrada 79 obok stacji BP
do odbioru jeszcze dzisiaj
ul. Kalwaryjska 67 250 m od ronda Matecznego
do odbioru jeszcze dzisiaj
ul. Kobierzyńska 93 osiedle Ruczaj-Zaborze
do odbioru jeszcze dzisiaj
ul. M. Dąbrowskiej 17A 50 m od CH Czyżyny
do odbioru jeszcze dzisiaj
ul. Pawia 34 naprzeciwko Galerii Krakowskiej
do odbioru jeszcze dzisiaj
ul. Pilotów 2E 300 m od ronda Młyńskiego
do odbioru jeszcze dzisiaj
ul. Wielicka 28 200 m od Cmentarza Podgórskiego
do odbioru jeszcze dzisiaj
Lublin
ul. Narutowicza 11 przy przystanku Plac Wolności 01
do odbioru w następny dzień roboczy
Łódź
ul. Piotrkowska 193 200 m od Politechniki Łódzkiej
do odbioru w następny dzień roboczy
Poznań
ul. Święty Marcin 47 250 m od Zamku Cesarskiego
do odbioru w następny dzień roboczy
Rzeszów
ul. Jana III Sobieskiego 2D/2 300 m od Galerii Rzeszów
do odbioru w następny dzień roboczy
Warszawa
al. KEN 51 skrzyżowanie z ul. Płaskowickiej
do odbioru w następny dzień roboczy
al. KEN 88 Ursynów - metro Stokłosy
do odbioru w następny dzień roboczy
al. Niepodległości 54 przy stacji metro Wierzbno
do odbioru w następny dzień roboczy
ul. Chmielna 4 50 metrów od ul. Nowy Świat
do odbioru w następny dzień roboczy
ul. Czapelska 48 200 m od ronda Wiatraczna
do odbioru w następny dzień roboczy
ul. Kondratowicza 37 blisko Szpitala Bródnowskiego
do odbioru w następny dzień roboczy
ul. Pańska 96 300 m od ronda Daszyńskiego
do odbioru w następny dzień roboczy
ul. Stawki 8 450 m od CH Arkadia
do odbioru w następny dzień roboczy
ul. Wspólna 27 przecznica Marszałkowskiej
do odbioru w następny dzień roboczy
ul. Żeromskiego 1 przy stacji metra Słodowiec
do odbioru w następny dzień roboczy
Wrocław
ul. ks. Piotra Skargi 22 200 m od Galerii Dominikańskiej
do odbioru w następny dzień roboczy
ul. Plac Grunwaldzki 25 w budynku Grunwaldzki Center
do odbioru w następny dzień roboczy
ul. Ruska 2 przy Placu Solnym
do odbioru w następny dzień roboczy
Zamów przez telefon! (od poniedziałku do piątku):
Telefon12 210 09 02 (linia czynna w godzinach 8.00–20.00)

RODO Ogólne rozporządzenie o ochronie danych Komentarz – opis wydawcy

W komentarzu znajdziesz odpowiedzi, jak przygotować się do największych od wielu lat, rewolucyjnych zmian w zakresie ochrony danych osobowych wprowadzonych przez rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679.

Zmienione regulacje będą obowiązywać wszystkich uczestników obrotu gospodarczego oraz inne podmioty, takie jak stowarzyszenia i fundacje, a także jednostki publiczne.

Autorzy w komentarzu uwzględniają również projekt nowej polskiej ustawy o ochronie danych osobowych wdrażającej do polskiego porządku prawnego ogólne rozporządzenie.

Z komentarza dowiesz się:

- jakie są nowe obowiązki administratorów,

- jakie są nowe zasady powoływania i pełnienia funkcji inspektora ochrony danych,

- jakie są zmienione zasady i przesłanki przetwarzania danych,

- jakie są nowe regulacje transferu danych do państw trzecich.

FacebookTwitter
RODO Ogólne rozporządzenie o ochronie danych Komentarz - Dodaj do schowka
Dodawanie do schowka jest możliwe tylko po zalogowaniu na swoje konto.
Data ukazania się w księgarni: 2017.10.26
Recenzja
Klienci, którzy kupili RODO Ogólne rozporządzenie o ochronie danych Komentarz, wybrali również:
Bezpieczeństwo danych osobowych zgodnie z RODO Agnieszka Stępień, Paweł Biały
Bezpieczeństwo danych osobowych zgodnie z RODO
Agnieszka Stępień, Paweł Biały, 34,30
Fińskie dzieci uczą się najlepiej. Co możemy zrobić, by  nasze dzieci były szczęśliwe, wierzyły w siebie i lubiły  szkołę? Timot
Fińskie dzieci uczą się najlepiej. Co możemy zrobić, by nasze dzieci ...
Timothy D. Walker, 21,39
Vademecum ABI. Część 2. Przygotowanie do roli Inspektora Ochrony Danych praca zbiorowa
Vademecum ABI. Część 2. Przygotowanie do roli Inspektora Ochrony Danyc...
praca zbiorowa, 113,52
Iłła. Opowieść o Kazimierze Iłłakowiczównie Joanna Kuciel-Frydryszak
Iłła. Opowieść o Kazimierze Iłłakowiczównie
Joanna Kuciel-Frydryszak, 29,19
Rozporządzenie UE w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i swobodnym przepływem takich da
Rozporządzenie UE w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetw...
Paweł Litwiński, Paweł Barta, Maciej Kawecki, 175,12
Głodni czasu Laura Vanderkam
Głodni czasu
Laura Vanderkam, 25,94
Niestandardowy podręcznik do rachunkowości Rogozina Svetlana
Niestandardowy podręcznik do rachunkowości
Rogozina Svetlana, 29,25
RODO. Przewodnik ze wzorami Maciej Gawroński
RODO. Przewodnik ze wzorami
Maciej Gawroński, 104,72
Mózg odporny na stres Melanie Greenberg
Mózg odporny na stres
Melanie Greenberg, 25,94
Krótka historia pijaństwa Mark Forsyth
Krótka historia pijaństwa
Mark Forsyth, 25,94
Sendlerowa. W ukryciu Anna Bikont
Sendlerowa. W ukryciu
Anna Bikont, 32,44
Dionizos. Mit i Kult. Walter F. Otto
Dionizos. Mit i Kult.
Walter F. Otto, 26,25
Kalijuga. Wiek waśni i sporów William Dalrymple
Kalijuga. Wiek waśni i sporów
William Dalrymple, 25,35
Wyspiański. Dopóki starczy życia Monika Śliwińska
Wyspiański. Dopóki starczy życia
Monika Śliwińska, 32,44
10 kroków ku bliskości Wojciech Jędrzejewski OP
10 kroków ku bliskości
Wojciech Jędrzejewski OP, 13,65
Opowieści na dobranoc dla młodych buntowniczek Elena Favilli, Francesca Cavallo
Opowieści na dobranoc dla młodych buntowniczek
Elena Favilli, Francesca Cavallo, 35,94
Wyszukiwarka
Wpisz tytuł, autora lub wydawcę
tylko w dostępnych
tylko z wyprzedaży
Cała oferta Wydawnictwa HarperCollins Polska 40% taniej!
Ostatnio oglądane
KRODO Ogólne rozporządzenie o...
KJak mniej myśleć. Dla analiz...
KKolory pawich piór
KNóż
KLeonardo da Vinci
KKicia Kocia i Nunuś. Kto mie...
KSerotonina
Pokaż ofertę tytułów z wyprzedaży
Pokaż ofertę tytułów z wyprzedaży
Awangarda - 493
Blues - 487
Country - 196
Dubstep - 279
Etniczna - 235
Filmowa - 627
Hardcore - 192
Hip-hop - 991
Jazz - 2355
Kabaret - 36
Klasyczna - 3041
Pakiety - 69
Pop - 8003
Punk - 390
Religijna - 214
Retro - 41
Rock - 6353
Soul - 158
Swing - 20
Gry - 103
© 2006-2019 Bonito.pl – Radość z czytania Polityka prywatności i plików cookies Obowiązek informacyjny o przetwarzaniu danych osobowych
Jesteśmy tanią księgarnią internetową. Oferujemy tanie książki i komiksy, muzykę na płytach CD, filmy DVD i Blu-ray, zabawki dla dzieci, puzzle i gry planszowe. Koniecznie sprawdź nasze Bestsellery!