Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach (DzUz 17.02.2012 r., poz. 184) oraz ze stanem prawnym obowiązującym w czerwcu 2015 roku.
Podręcznik został dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2015.
Autor | praca zbiorowa |
Wydawnictwo | Format AB |
Rok wydania | 2015 |
Oprawa | miękka |
Liczba stron | 370 |
Format | 16.5x23.5 cm |
Numer ISBN | 978-83-89184-67-2 |
Kod paskowy (EAN) | 9788389184672 |
Waga | 680 g |
Data premiery | 2016.06.11 |
Data pojawienia się | 2016.06.11 |
Produkt niedostępny!
Ten produkt jest niedostępny. Sprawdź koszty dostawy innych produktów.