Księgarnia internetowa Bonito.pl - Radość z czytania
Książka Obsługa kelnerska. Część 2. Podręcznik. Kelner. Kwalifikacja...
Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Cała oferta Wydawnictwa Zielona Sowa 40% taniej!
Księgarnia » Podręczniki » Szkoły ponadgimnazjalne » Kwalifikacje zawodowe » Obsługa kelnerska. Część 2. Podręcznik. Kelner. Kwalifikacja T.9

Obsługa kelnerska. Część 2. Podręcznik. Kelner. Kwalifikacja T.9

Nasza cena:
37,66 zł (zawiera rabat 15 %)
Obsługa kelnerska. Część 2. Podręcznik. Kelner. Kwalifikacja T.9 - Dodaj do koszyka
Cena rynkowa: 44,30 zł (oszczędzasz 6,64 zł)
Autor: 

Danuta Ławniczak, Renata Szajna

Wydawnictwo: WSiP
Rok wydania:2014
Oprawa:miękka
Liczba stron:280
Format:16.5x24.0 cm
Numer ISBN:9788302147357
Kod paskowy (EAN):9788302147357
Waga:422 g
Dostępność: pozycja dostępna (41 egz.)
Wysyłka
RuchOdbiór w kiosku RUCHu 2,99 zł
wysyłka w następny dzień roboczy
PocztaPoczta Polska od 4,99 zł
wysyłka w następny dzień roboczy
PaczkomatyPaczkomaty 7,99 zł
wysyłka w następny dzień roboczy
KurierKurier 9,99 zł
wysyłka w następny dzień roboczy
Bezpłatny odbiór osobisty w punkcie:
Katowice
ul. Staromiejska 6 50 m od Rynku
do odbioru w dniu 2017.11.23
Kraków
al. Daszyńskiego 8 blisko Hali Targowej
do odbioru w następny dzień roboczy
ul. Batorego 15B przecznica od ul. Karmelickiej
do odbioru w następny dzień roboczy
ul. Kalwaryjska 67 250 m od ronda Matecznego
do odbioru w następny dzień roboczy
ul. M. Dąbrowskiej 17A 50 m od CH Czyżyny
do odbioru w następny dzień roboczy
ul. Pawia 34 naprzeciwko Galerii Krakowskiej
do odbioru w następny dzień roboczy
Łódź
ul. Piotrkowska 193 200 m od Politechniki Łódzkiej
do odbioru w następny dzień roboczy
Poznań
ul. Święty Marcin 47 250 m od Zamku Cesarskiego
do odbioru w następny dzień roboczy
Rzeszów
ul. Jana III Sobieskiego 2D/2 300 m od Galerii Rzeszów
do odbioru w dniu 2017.11.23
Warszawa
al. KEN 51 skrzyżowanie z ul. Płaskowickiej
do odbioru w dniu 2017.11.23
al. KEN 88 Ursynów - metro Stokłosy
do odbioru w dniu 2017.11.23
ul. Chmielna 4 50 metrów od ul. Nowy Świat
do odbioru w dniu 2017.11.23
ul. Czapelska 48 200 m od ronda Wiatraczna
do odbioru w dniu 2017.11.23
ul. Pańska 96 300 m od ronda Daszyńskiego
do odbioru w dniu 2017.11.23
ul. Stawki 8 450 m od CH Arkadia
do odbioru w dniu 2017.11.23
ul. Wspólna 27 przecznica Marszałkowskiej
do odbioru w dniu 2017.11.23
ul. Żeromskiego 1 przy stacji metra Słodowiec
do odbioru w dniu 2017.11.23
Wrocław
ul. ks. Piotra Skargi 22 200 m od Galerii Dominikańskiej
do odbioru w dniu 2017.11.23
ul. Plac Grunwaldzki 25 w budynku Grunwaldzki Center
do odbioru w dniu 2017.11.23
ul. Ruska 2 przy Placu Solnym
do odbioru w dniu 2017.11.23
Zamów przez telefon! (od poniedziałku do piątku):
Telefon12 210 09 02 (linia czynna w godzinach 8.00–20.00)

Obsługa kelnerska. Część 2. Podręcznik. Kelner. Kwalifikacja T.9 – opis wydawcy

Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu:

- sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych),

- zwyczajów żywieniowych różnych narodów,

- serwisu specjalnego,

- sztuki barmańskiej,

- obsługi gości hotelowych,

- organizacji przyjęć.

Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.

FacebookTwitter
Obsługa kelnerska. Część 2. Podręcznik. Kelner. Kwalifikacja T.9 - Dodaj do schowka
Dodawanie do schowka jest możliwe tylko po zalogowaniu na swoje konto.
Data ukazania się w księgarni: 2014.08.19
Recenzja
Klienci, którzy kupili Obsługa kelnerska. Część 2. Podręcznik. Kelner. Kwalifikacja T.9, wybrali również:
Obsługa kelnerska. Podręcznik. Część 1 Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Obsługa kelnerska. Podręcznik. Część 1
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, 37,66
Zasady żywienia. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1 Dorota Czerw
Zasady żywienia. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia ...
Dorota Czerwińska, 31,37
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 2 Kwalifikacja T.6.2 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastro
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 2 Kwalifikacja T.6.2 ...
Anna Kmiołek, 32,39
Obsługiwanie gości. Zeszyt ćwiczeń. Część 1 Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Obsługiwanie gości. Zeszyt ćwiczeń. Część 1
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, 31,37
Obsługiwanie gości. Zeszyt ćwiczeń. Część 2 Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Obsługiwanie gości. Zeszyt ćwiczeń. Część 2
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, 31,37
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii
Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz, 42,84
Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.2
Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik do nauki zawodu tech...
Anna Kmiołek, 32,39
Matematyka. Zbiór zadań do liceów i techników. Klasa 3. Zakres podstawowy Marcin Kurczab, Elżbieta Kurczab, Elżbieta Świda
Matematyka. Zbiór zadań do liceów i techników. Klasa 3. Zakres podstaw...
Marcin Kurczab, Elżbieta Kurczab, Elżbieta Świda, 22,68
Działalność gospodarcza w gastronomii. Tom III. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych Hanna Górsk
Działalność gospodarcza w gastronomii. Tom III. Podręcznik do nauki za...
Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mikulska, 39,70
Organizacja imprez i usług turystycznych REA- WSiP Iwona Michniewicz, Maria Peć
Organizacja imprez i usług turystycznych REA- WSiP
Iwona Michniewicz, Maria Peć, 36,55
Informatyka. Odkrywamy na nowo. Podręcznik dla szkół ogólnokształcących. Zakres podstawowy Arkadiusz Gawełek
Informatyka. Odkrywamy na nowo. Podręcznik dla szkół ogólnokształcącyc...
Arkadiusz Gawełek, 32,73
Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15 Piotr Dominik
Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15
Piotr Dominik, 41,82
Matematyka z kluczem. Klasa 6. Zeszyt ćwiczeń. Część 2 Marcin Braun, Agnieszka Mańkowska, Małgorzata Pasz
Matematyka z kluczem. Klasa 6. Zeszyt ćwiczeń. Część 2
Marcin Braun, Agnieszka Mańkowska, Małgorzata Pasz, 12,33
Organizacja Produkcji gastronomicznej. Kwalifikacja T.15.2 praca zbiorowa
Organizacja Produkcji gastronomicznej. Kwalifikacja T.15.2
praca zbiorowa, 31,37
Steps in English. Podręcznik. Część 3 Tim Falla, Paul Davies, Paul Shipton, Ewa Palczak
Steps in English. Podręcznik. Część 3
Tim Falla, Paul Davies, Paul Shipton, Ewa Palczak, 45,90
Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki zawodu praca zbiorowa
Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki zawodu
praca zbiorowa, 36,55
Wyszukiwarka
Wpisz tytuł, autora lub wydawcę
tylko w dostępnych
tylko z wyprzedaży
Cała oferta Wydawnictwa Amber 40% taniej!
Ostatnio oglądane
KObsługa kelnerska. Część 2. ...
KCzarownica, wydanie 2
KPoczątek
KGwiazdka z nieba
KKochaj
KMagiczne drzewo. Berło
KCzarownica, wydanie 1
Pokaż ofertę tytułów z wyprzedaży
Gry - 90
Sprawdź szczegółowe koszty dostawy...
Bonito.pl Instagram
PayU
Sprawdź szczegółowe koszty dostawy...
© 2006-2017 Bonito.pl  Polityka prywatności i plików cookies Tania książka, tania księgarnia, książki dla dzieci i dla dorosłych Bestsellery