hamburger
Menu
Kategorie
Kategorie
Wyszukaj „Hotelarstwo. Tom 3. Działalność recepcji. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.11. Podręcznik. Część 2, wydanie 2”
Książki
Zabawki
Gry
Puzzle
Papiernicze i szkolne
Muzyka
Audiobooki

Hotelarstwo. Tom 3. Działalność recepcji. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.11. Podręcznik. Część 2, wydanie 2

Udostępnij
DostępnyProdukt dostępny 129 szt.
Dostępny
Wyślemy 2024.04.22
61,46
Cena sugerowana przez wydawcę: 66,80 zł

Opis od wydawcy

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji).

Omawia zagadnienia dotyczące:

– struktury organizacyjnej recepcji,

– rezerwacji, procedur przyjęcia gości do hotelu,

– obsługi gości w trakcie pobytu,

– procedury wykwaterowania gości z hotelu (check-out).

Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.

Numer dopuszczenia MEN: 86/2013

AutorBarbara Cymańska-Garbowska, Danuta Witrykus, Jadwiga Pietras, Grzegorz Wolak
WydawnictwoWSiP
Rok wydania2015
Oprawamiękka
Liczba stron280
Format16.5 x 24.0 cm
Numer ISBN978-83-02-14738-8
Kod paskowy (EAN)9788302147388
Data premiery2014.08.13
Data pojawienia się2014.08.13
Dostępna liczba sztuk
Dostępność całkowita129 szt. (realizacja 2024.04.22)
Dostępność w naszym magazynie0 szt.
Dostępność w punktach BonitoKsięgarnia internetowa Bonito
ul. Staromiejska 6 (50 m od Rynku)Zamów i odbierz 2024.04.23

Darmowa dostawa już od 299,00 

  • Składasz zamówienie wybierając wcześniej punkt odbioru, w którym chciałbyś je odebrać.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość e-mail oraz SMS nadaniu przesyłki.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość e-mail oraz SMS z informacją o dotarciu przesyłki do wybranego punktu oraz kodem PIN.
  • Wydanie przesyłki następuje po podaniu numeru zamówienia oraz kodu, który jest w wiadomości SMS.
  • Pamiętaj, że na odbiór przesyłki w punkcie masz 7 dni.
  • Składasz zamówienie wybierając dostawę DPD Pickup i wskazujesz punkt lub automat (*), w którym odbierzesz paczkę.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki.
  • Otrzymujesz wiadomość SMS od DPD z informacją o dotarciu przesyłki do wybranego punktu Pickup lub automatu (*).
  • Wydanie przesyłki następuje po wpisaniu numeru PIN, który jest w wiadomości SMS.
  • Pamiętaj, że na odbiór przesyłki masz 3 dni.
  • (*) Aby odebrać przesyłkę z automatu DPD Pickup, konieczne jest pobranie aplikacji ze sklepu odpowiedniego dla Twojego modelu telefonu. Po pobraniu aplikacji będziesz miał możliwość krótkiej rejestracji numerem telefonu. Twoja paczka pojawi się w aplikacji automatycznie.
  • Składasz zamówienie wybierając dostawę DPD Pickup i wskazujesz punkt lub automat (*), w którym odbierzesz paczkę.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki.
  • Otrzymujesz wiadomość SMS od DPD z informacją o dotarciu przesyłki do wybranego punktu Pickup lub automatu (*).
  • Wydanie przesyłki następuje po wpisaniu numeru PIN, który jest w wiadomości SMS.
  • Pamiętaj, że na odbiór przesyłki masz 3 dni.
  • (*) Aby odebrać przesyłkę z automatu DPD Pickup, konieczne jest pobranie aplikacji ze sklepu odpowiedniego dla Twojego modelu telefonu. Po pobraniu aplikacji będziesz miał możliwość krótkiej rejestracji numerem telefonu. Twoja paczka pojawi się w aplikacji automatycznie.
  • Składasz zamówienie wybierając wcześniej Paczkomat, w którym chciałbyś je odebrać.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki.
  • Otrzymujesz wiadomość e-mail oraz SMS od Paczkomatów InPost z informacją o dotarciu przesyłki do wybranego Paczkomatu.
  • Wydanie przesyłki następuje po wpisaniu numeru telefonu i podaniu kodu, który jest w wiadomości SMS.
  • Pamiętaj, że na odbiór przesyłki z Paczkomatu masz 48 godzin.
  • Składasz zamówienie wybierając wcześniej punkt, w którym chciałbyś je odebrać.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki.
  • Otrzymujesz SMS-a oraz e-mail od firmy Orlen z informacją o dotarciu przesyłki do wybranego punktu oraz kodem.
  • Pracownik punktu wydaje przesyłkę po podaniu otrzymanego specjalnego kodu.
  • Pamiętaj, że na odbiór przesyłki z punktu masz 3 dni.
  • Składasz zamówienie wybierając wcześniej miejsce, w którym chciałbyś je odebrać. Może to być placówka pocztowa, sklep Żabka, Freshmarket lub stacja Orlen.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki.
  • Otrzymujesz wiadomość e-mail oraz SMS od Poczty Polskiej z informacją o dotarciu przesyłki do wybranej placówki.
  • Pracownik w placówce wyda przesyłkę po podaniu danych odbiorcy zgodnych z danymi na przesyłce oraz po okazaniu dowodu osobistego.
  • Pamiętaj, że na odbiór przesyłki z placówki pocztowej masz 7 dni.
  • Składasz zamówienie podając swój adres doręczenia.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki
  • Listonosz doręcza przesyłkę.
  • Składasz zamówienie podając swój adres doręczenia.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki.
  • Kurier doręcza przesyłkę.
  • Składasz zamówienie podając swój adres doręczenia.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki.
  • Kurier doręcza przesyłkę.
* opcja płatności przy odbiorze kosztuje dodatkowo 3,00 zł

Dodaj swoją ocenę i opinię o „Hotelarstwo. Tom 3. Działalność recepcji. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.11. Podręcznik. Część 2, wydanie 2”

Twoja ocena
Star0Star0Star0Star0Star0
0,0
Star2Star0Star0Star0Star0
1,0
Star2Star2Star0Star0Star0
2,0
Star2Star2Star2Star0Star0
3,0
Star2Star2Star2Star2Star0
4,0
Star2Star2Star2Star2Star2
5,0

Klienci, którzy kupili „Hotelarstwo. Tom 3. Działalność recepcji. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.11. Podręcznik. Część 2, wydanie 2“ – wybrali również

Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 45,00 zł
40,99 zł
Praktyczna nauka zawodu. Pracownia hotelarska. Działalność recepcji. Kwalifikacja T.11. Technik hotelarstwa, wydanie 3 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 67,80 zł
62,38 zł
Montaż, uruchamianie i konserwacja instalacji, maszyn i urządzeń elektrycznych. Kwalifikacja ELE.02 EE.05. Podręcznik do nauki zawodu. Technik elektryk. Elektryk. Część 2, wydanie 3 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 79,00 zł
74,99 zł
11 osób kupiło
Informacja
Praktyczna nauka zawodu. Pracownia organizacji żywienia. Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych, wydanie 4 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 70,90 zł
65,23 zł
Hotelarstwo. Tom 5. Podstawy działalności przedsiębiorstwa hotelarskiego. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.11 i T.12. Podręcznik, wydanie 3 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 66,80 zł
61,46 zł
Praktyczna nauka zawodu. Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 70,90 zł
65,23 zł
Organizacja transportu. Kwalifikacja SPL.04. Podręcznik do nauki zawodu. Technik logistyk. Część 2 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 76,60 zł
70,47 zł
Hotelarstwo. Tom 3. Działalność recepcji. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.11. Podręcznik. Część 1, wydanie 3 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 60,70 zł
55,84 zł
Techniki pracy w hotelarstwie. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.11. Zeszyt ćwiczeń. Część 1, wydanie 2 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 49,60 zł
45,99 zł
Obsługa konsumenta. Zeszyt ćwiczeń. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12, wydanie 3 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 52,61 zł
48,99 zł
Zasady żywienia. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Podręcznik. Część 1 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 60,70 zł
55,84 zł
1 osoba kupiła
Informacja
Zasady żywienia. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Podręcznik. Część 2 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 60,70 zł
55,84 zł

Barbara Cymańska-Garbowska, Danuta Witrykus, Jadwiga Pietras, Grzegorz Wolak – pozostałe pozycje

Hotelarstwo. Tom 2. Organizacja pracy w hotelarstwie. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.11. Podręcznik. Część 1, wydanie 2 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 50,95 zł
46,99 zł
Hotelarstwo. Tom 3. Działalność recepcji. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.11. Podręcznik. Część 1, wydanie 3 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 60,70 zł
55,84 zł
Wróć do góry