hamburger
Menu
Kategorie
Kategorie
Wyszukaj „Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Kwalifikacja T.6.2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. Część 3, wydanie”
Książki
Zabawki
Gry
Puzzle
Papiernicze i szkolne
Muzyka
Audiobooki

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Kwalifikacja T.6.2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. Część 3, wydanie

Udostępnij
Niedostępny
Produkt niedostępny
ostatnio dostępny: 2024.02.16
69,37
Cena sugerowana przez wydawcę: 75,40 zł

Opis od wydawcy

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów).

Publikacja pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do właściwego korzystania z pomieszczeń, urządzeń oraz sprzętu do przygotowywania i ekspedycji potraw i napojów. Liczne ilustracje ułatwiają rozpoznanie i zapamiętanie omawianych urządzeń, a także zrozumienie zasad ich działania.

Numer dopuszczenia MEN: 11/2014

AutorMarzanna Zienkiewicz
WydawnictwoWSiP
Rok wydania2016
Oprawamiękka
Liczba stron184
Format17.0 x 24.5 cm
Numer ISBN9788302135903
Kod paskowy (EAN)9788302135903
Wymiary170 x 245 mm
Data premiery2014.01.23
Data pojawienia się2014.01.23

Produkt niedostępny!

Ten produkt jest niedostępny. Sprawdź koszty dostawy innych produktów.

Dodaj swoją ocenę i opinię o „Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Kwalifikacja T.6.2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. Część 3, wydanie”

Twoja ocena
Star0Star0Star0Star0Star0
0,0
Star2Star0Star0Star0Star0
1,0
Star2Star2Star0Star0Star0
2,0
Star2Star2Star2Star0Star0
3,0
Star2Star2Star2Star2Star0
4,0
Star2Star2Star2Star2Star2
5,0

Klienci, którzy kupili „Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Kwalifikacja T.6.2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. Część 3, wydanie“ – wybrali również

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Przygotowanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Część 1, wydanie 6 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 77,00 zł
70,84 zł
4 osoby kupiły
Informacja
Welttour Deutsch 2. Język niemiecki. Zeszyt ćwiczeń dla liceum ogólnokształcącego i technikum - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 42,90 zł
38,99 zł
7 osób kupiło
Informacja
Welttour Deutsch 2. Język niemiecki. Podręcznik dla liceum ogólnokształcącego i technikum - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 66,90 zł
60,21 zł
7 osób kupiło
Informacja
Podwozia i nadwozia pojazdów samochodowych. Budowa, obsługa, diagnostyka i naprawa - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 99,00 zł
76,23 zł
1 osoba kupiła
Informacja
Kuchnia Dantego - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Kuchnia Dantego
Dostępny
Produkt dostępny 62 szt.
Cena sugerowana
przez wydawcę: 49,00 zł
40,99 zł
Biologia 2. Podręcznik dla szkół branżowych I stopnia - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 64,60 zł
57,49 zł
BHP w branży gastronomicznej. Efekty kształcenia wspólne dla branży, wydanie 2 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 67,80 zł
62,38 zł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Przygotowanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Część 2, wydanie 6 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 77,00 zł
70,84 zł
6 osób kupiło
Informacja
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Kwalifikacja T.6.1. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz, wydanie 6 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 78,00 zł
71,76 zł
Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń. Część 1 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 64,80 zł
59,62 zł
Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Kwalifikacja T.15.1.1. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych, wydanie 6 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 78,00 zł
71,76 zł
Podwozia i nadwozia pojazdów samochodowych. Podręcznik do nauki zawodu. Technik pojazdów samochodowych, mechanik pojazdów samochodowych, wydanie 3 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 81,10 zł
74,61 zł

Marzanna Zienkiewicz – pozostałe pozycje

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Część 2 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 76,60 zł
70,47 zł
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.16. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 79,00 zł
72,68 zł
Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja HGT.02/TG.07. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Część 1, wydanie 2 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 76,60 zł
70,47 zł
Wróć do góry