hamburger
Menu
Kategorie
Kategorie
Wyszukaj „Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6.2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Część 2, wydanie 5”
Książki
Zabawki
Gry
Puzzle
Papiernicze i szkolne
Muzyka
Audiobooki

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6.2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Część 2, wydanie 5

Udostępnij
Wydawnictwo:
Rok wydania:
Oprawa:
DostępnyProdukt dostępny 127 szt.
Dostępny
Wyślemy 2024.04.02
72,68
Cena sugerowana przez wydawcę: 79,00 zł

Opis od wydawcy

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów).

Publikacja pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do przygotowywania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych oraz posiłków codziennych i okolicznościowych. Liczne ilustracje ułatwiają zapamiętanie ważniejszych treści.

Dla nauczycieli dostępne są bezpłatne materiały metodyczne – do pobrania w Klubie Nauczyciela.

Numer dopuszczenia MEN: 65/2013

AutorAnna Kmiołek
WydawnictwoWSiP
Rok wydania2019
Oprawamiękka
Liczba stron184
Format17.0 x 24.0 cm
Numer ISBN9788302135897
Kod paskowy (EAN)9788302135897
Wymiary170 x 240 mm
Data premiery2013.10.11
Data pojawienia się2013.10.11
Dostępna liczba sztuk
Dostępność całkowita127 szt. (realizacja 2024.04.02)
Dostępność w naszym magazynie0 szt.
Dostępność w punktach BonitoKsięgarnia internetowa Bonito
ul. Staromiejska 6 (50 m od Rynku)Zamów i odbierz 2024.04.03

Darmowa dostawa już od 299,00 

  • Składasz zamówienie wybierając wcześniej punkt odbioru, w którym chciałbyś je odebrać.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość e-mail oraz SMS nadaniu przesyłki.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość e-mail oraz SMS z informacją o dotarciu przesyłki do wybranego punktu oraz kodem PIN.
  • Wydanie przesyłki następuje po podaniu numeru zamówienia oraz kodu, który jest w wiadomości SMS.
  • Pamiętaj, że na odbiór przesyłki w punkcie masz 7 dni.
  • Składasz zamówienie wybierając dostawę DPD Pickup i wskazujesz punkt lub automat (*), w którym odbierzesz paczkę.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki.
  • Otrzymujesz wiadomość SMS od DPD z informacją o dotarciu przesyłki do wybranego punktu Pickup lub automatu (*).
  • Wydanie przesyłki następuje po wpisaniu numeru PIN, który jest w wiadomości SMS.
  • Pamiętaj, że na odbiór przesyłki masz 3 dni.
  • (*) Aby odebrać przesyłkę z automatu DPD Pickup, konieczne jest pobranie aplikacji ze sklepu odpowiedniego dla Twojego modelu telefonu. Po pobraniu aplikacji będziesz miał możliwość krótkiej rejestracji numerem telefonu. Twoja paczka pojawi się w aplikacji automatycznie.
  • Składasz zamówienie wybierając dostawę DPD Pickup i wskazujesz punkt lub automat (*), w którym odbierzesz paczkę.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki.
  • Otrzymujesz wiadomość SMS od DPD z informacją o dotarciu przesyłki do wybranego punktu Pickup lub automatu (*).
  • Wydanie przesyłki następuje po wpisaniu numeru PIN, który jest w wiadomości SMS.
  • Pamiętaj, że na odbiór przesyłki masz 3 dni.
  • (*) Aby odebrać przesyłkę z automatu DPD Pickup, konieczne jest pobranie aplikacji ze sklepu odpowiedniego dla Twojego modelu telefonu. Po pobraniu aplikacji będziesz miał możliwość krótkiej rejestracji numerem telefonu. Twoja paczka pojawi się w aplikacji automatycznie.
  • Składasz zamówienie wybierając wcześniej Paczkomat, w którym chciałbyś je odebrać.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki.
  • Otrzymujesz wiadomość e-mail oraz SMS od Paczkomatów InPost z informacją o dotarciu przesyłki do wybranego Paczkomatu.
  • Wydanie przesyłki następuje po wpisaniu numeru telefonu i podaniu kodu, który jest w wiadomości SMS.
  • Pamiętaj, że na odbiór przesyłki z Paczkomatu masz 48 godzin.
  • Składasz zamówienie wybierając wcześniej punkt, w którym chciałbyś je odebrać.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki.
  • Otrzymujesz SMS-a oraz e-mail od firmy Orlen z informacją o dotarciu przesyłki do wybranego punktu oraz kodem.
  • Pracownik punktu wydaje przesyłkę po podaniu otrzymanego specjalnego kodu.
  • Pamiętaj, że na odbiór przesyłki z punktu masz 3 dni.
  • Składasz zamówienie wybierając wcześniej miejsce, w którym chciałbyś je odebrać. Może to być placówka pocztowa, sklep Żabka, Freshmarket lub stacja Orlen.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki.
  • Otrzymujesz wiadomość e-mail oraz SMS od Poczty Polskiej z informacją o dotarciu przesyłki do wybranej placówki.
  • Pracownik w placówce wyda przesyłkę po podaniu danych odbiorcy zgodnych z danymi na przesyłce oraz po okazaniu dowodu osobistego.
  • Pamiętaj, że na odbiór przesyłki z placówki pocztowej masz 7 dni.
  • Składasz zamówienie podając swój adres doręczenia.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki
  • Listonosz doręcza przesyłkę.
  • Składasz zamówienie podając swój adres doręczenia.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki.
  • Kurier doręcza przesyłkę.
  • Składasz zamówienie podając swój adres doręczenia.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki.
  • Kurier doręcza przesyłkę.
* opcja płatności przy odbiorze kosztuje dodatkowo 3,00 zł

Dodaj swoją ocenę i opinię o „Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6.2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Część 2, wydanie 5”

Twoja ocena
Star0Star0Star0Star0Star0
0,0
Star2Star0Star0Star0Star0
1,0
Star2Star2Star0Star0Star0
2,0
Star2Star2Star2Star0Star0
3,0
Star2Star2Star2Star2Star0
4,0
Star2Star2Star2Star2Star2
5,0

Klienci, którzy kupili „Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6.2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Część 2, wydanie 5“ – wybrali również

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6.2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Część 1, wydanie 4 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 61,50 zł
56,58 zł
1 osoba kupiła
Informacja
To jest chemia 1. Chemia ogólna i nieorganiczna. Podręcznik dla liceum ogólnokształcącego i technikum. Zakres podstawowy - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 60,90 zł
54,99 zł
12 osób kupiło
Informacja
Biologia 1. Podręcznik dla szkół branżowych I stopnia - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 64,60 zł
57,49 zł
2 osoby kupiły
Informacja
Edukacja dla bezpieczeństwa 1. Zeszyt ćwiczeń dla szkół branżowych I stopnia - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 28,20 zł
25,99 zł
Edukacja dla bezpieczeństwa 1. Podręcznik dla szkół branżowych I stopnia - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 64,60 zł
57,49 zł
Kuchnia Dantego - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Kuchnia Dantego
Dostępny
Produkt dostępny 62 szt.
Cena sugerowana
przez wydawcę: 49,00 zł
40,99 zł
Lego Ninjago. Gotowi do gry? - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Lego Ninjago. Gotowi do gry?
Niedostępny
Produkt niedostępny
ostatnio dostępny: 2023.05.12
Cena sugerowana
przez wydawcę: 19,99 zł
16,99 zł
Warzywnictwo - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 55,00 zł
50,60 zł
4 osoby kupiły
Informacja
Lego Ninjago. Prosto w ogień - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Lego Ninjago. Prosto w ogień
Niedostępny
Produkt niedostępny
ostatnio dostępny: 2022.06.27
Cena sugerowana
przez wydawcę: 19,00 zł
15,99 zł
Kolorowanka z naklejkami. Naturalne witaminy - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 9,99 zł
7,99 zł
1 osoba kupiła
Informacja
Kolorowanka z naklejkami. Zdrowe owoce - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Wyprzedaż
Kolorowanka z naklejkami. Zdrowe owoce
Dostępny
Produkt dostępny 1 szt.
Najniższa cena z ostatnich 30 dni przed obniżką: 4,30 zł
4,99 zł
3 osoby kupiły
Informacja
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Kwalifikacja T.6.1. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz, wydanie 6 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 78,00 zł
71,76 zł

Anna Kmiołek – pozostałe pozycje

Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja TG.07/HGT.02. Kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 70,90 zł
65,23 zł
Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja HGT.02/TG.07. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Część 2, wydanie 2 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 76,60 zł
70,47 zł
2 osoby kupiły
Informacja
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Kwalifikacja T.6.1. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz, wydanie 6 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 78,00 zł
71,76 zł
Organizacja produkcji gastronomicznej. Kwalifikacja T.15.2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych, wydanie 3 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 81,10 zł
74,61 zł
Podstawy gastronomii i technologii żywności. Podręcznik do nauki zawodu. Część 2 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 64,80 zł
59,62 zł
Podstawy gastronomii i technologii żywności. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Część 1 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 64,80 zł
59,62 zł
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6.2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Część 1, wydanie 4 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 61,50 zł
56,58 zł
1 osoba kupiła
Informacja
Praktyczna nauka zawodu. Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6. Technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 67,80 zł
62,38 zł
1 osoba kupiła
Informacja
Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15.3. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych, wydanie 2 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 81,10 zł
74,61 zł
Wróć do góry