|
Wędliny. Wędzonki, szynki, kiełbasy. Z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiuWędliny. Wędzonki, szynki, kiełbasy. Z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu – opis wydawcy Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą. Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie. Z publikacji poznasz odpowiedzi na następujące pytania: • Jakie mięso wybrać na domowe wyroby? • Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę? • Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe? W książce znajduje się 60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety. |
Dodawanie do schowka jest możliwe tylko po zalogowaniu na swoje konto.
|
| | Data ukazania się w księgarni: 2009.05.26 |
|
Klienci, którzy kupili Wędliny. Wędzonki, szynki, kiełbasy. Z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu, wybrali również: |
|
| |