Co przyrządzić, by zdobyć serce ukochanej osoby?
Jak rozpalić pożądanie za pomocą smakowitych potraw?
Kuchnia pełna afrodyzjaków to książka kulinarna, która zawiera odpowiedzi na te pytania. Sprawdź, jak działają na zmysły dania ze szparagów albo owoców morza, poznaj czarodziejską moc truskawek, czekolady i innych znanych afrodyzjaków, przygotowując potrawy z naszych przepisów. Miniporady zamieszczone obok nich dostarczą zaś bezcennych wskazówek, jakie składniki i zapachy najskuteczniej pobudzają i zwiększają libido, jak zadbać o oprawę romantycznej kolacji i jaki trunek podać do danej potrawy.
Przez żołądek do serca?
To nie wyświechtany slogan, lecz prawdziwa sztuka!
Autor | praca zbiorowa |
Wydawnictwo | Olesiejuk Sp. z o.o. |
Rok wydania | 2016 |
Oprawa | twarda |
Liczba stron | 142 |
Format | 19.5 x 23.0 cm |
Numer ISBN | 978-83-274-4218-5 |
Kod paskowy (EAN) | 9788327442185 |
Waga | 568 g |
Wymiary | 195 x 230 x 18 mm |
Data premiery | 2016.01.29 |
Data pojawienia się | 2016.01.29 |
Produkt niedostępny!
Ten produkt jest niedostępny. Sprawdź koszty dostawy innych produktów.