hamburger
Menu
Kategorie
Kategorie
Wyszukaj „Praktyczna nauka zawodu. Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych”
Książki
Zabawki
Gry
Puzzle
Papiernicze i szkolne
Muzyka
Audiobooki

Praktyczna nauka zawodu. Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych

Udostępnij
Wydawnictwo:
Seria wydawnicza:
Rok wydania:
DostępnyProdukt dostępny 14 szt.
Dostępny
Wyślemy już jutro
65,23
Cena sugerowana przez wydawcę: 70,90 zł

Opis od wydawcy

Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.15. (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).

Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, które przypomina podstawowe wiadomości, i karty pracy z zadaniami i ćwiczeniami. Publikacja proponuje różnorodne ćwiczenia wzbogacone licznymi ilustracjami – od zadań praktycznych, które uczeń ma wykonywać w czasie zajęć w szkolnej pracowni, poprzez uzupełnienie tekstu, pytania otwarte i zamknięte, po propozycje projektów do zrealizowania w trakcie wycieczek lub praktyk zawodowych. Książka kładzie nacisk na uważne wykonywanie zadań, zachęca ucznia do wnikliwej samooceny i skłania do wyciągania wniosków. Publikacja może też stanowić cenny materiał powtórzeniowy dla osób przystępujących eksternistycznie do egzaminów.

AutorPiotr Dominik
WydawnictwoWSiP
Seria wydawniczaPracownia
Rok wydania2018
Oprawamiękka
Liczba stron168
Format17.5 x 25.0 cm
Numer ISBN9788302150456
Kod paskowy (EAN)9788302150456
Data premiery2016.10.13
Data pojawienia się2016.10.13
Dostępna liczba sztuk
Dostępność całkowita14 szt. (realizacja już jutro)
Dostępność w naszym magazynie0 szt.
Dostępność w punktach BonitoKsięgarnia internetowa Bonito
ul. Staromiejska 6 (50 m od Rynku)Zamów i odbierz 2024.04.27
al. Daszyńskiego 8 (blisko Hali Targowej)Zamów i odbierz już jutro
al. Pokoju 67 (wyspa w centrum handlowym M1)Zamów i odbierz już jutro
ul. Batorego 15B (przecznica od ul. Karmelickiej)Zamów i odbierz już jutro
ul. Dobrego Pasterza 122 (Prądnik Czerwony)Zamów i odbierz już jutro
ul. Josepha Conrada 79 (obok stacji BP)Zamów i odbierz już jutro
ul. Kalwaryjska 67 (250 m od ronda Matecznego)Zamów i odbierz już jutro
ul. Kluczborska 17 (przy pętli "Krowodrza Górka")Zamów i odbierz już jutro
ul. Kobierzyńska 93 (osiedle Ruczaj-Zaborze)Zamów i odbierz już jutro
ul. Marii Dąbrowskiej 17A (50 m od CH Czyżyny)Zamów i odbierz już jutro
ul. Pawia 34 (blisko Galerii Krakowskiej)Zamów i odbierz już jutro
ul. Pilotów 2E (300 m od ronda Młyńskiego)Zamów i odbierz już jutro
ul. Świętokrzyska 5 (skrzyżowanie z Wrocławską)Zamów i odbierz już jutro
ul. Wielicka 259 (wyspa w Galerii Mozaika)Zamów i odbierz już jutro
ul. Wielicka 28 (200 m od Cmentarza Podgórskiego)Zamów i odbierz już jutro
ul. Wysłouchów 3 (Kurdwanów)Zamów i odbierz już jutro
ul. Zakopiańska 62 (Park Handlowy Zakopianka)Zamów i odbierz już jutro

Darmowa dostawa już od 299,00 

  • Składasz zamówienie wybierając wcześniej punkt odbioru, w którym chciałbyś je odebrać.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość e-mail oraz SMS nadaniu przesyłki.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość e-mail oraz SMS z informacją o dotarciu przesyłki do wybranego punktu oraz kodem PIN.
  • Wydanie przesyłki następuje po podaniu numeru zamówienia oraz kodu, który jest w wiadomości SMS.
  • Pamiętaj, że na odbiór przesyłki w punkcie masz 7 dni.
  • Składasz zamówienie wybierając dostawę DPD Pickup i wskazujesz punkt lub automat (*), w którym odbierzesz paczkę.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki.
  • Otrzymujesz wiadomość SMS od DPD z informacją o dotarciu przesyłki do wybranego punktu Pickup lub automatu (*).
  • Wydanie przesyłki następuje po wpisaniu numeru PIN, który jest w wiadomości SMS.
  • Pamiętaj, że na odbiór przesyłki masz 3 dni.
  • (*) Aby odebrać przesyłkę z automatu DPD Pickup, konieczne jest pobranie aplikacji ze sklepu odpowiedniego dla Twojego modelu telefonu. Po pobraniu aplikacji będziesz miał możliwość krótkiej rejestracji numerem telefonu. Twoja paczka pojawi się w aplikacji automatycznie.
  • Składasz zamówienie wybierając dostawę DPD Pickup i wskazujesz punkt lub automat (*), w którym odbierzesz paczkę.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki.
  • Otrzymujesz wiadomość SMS od DPD z informacją o dotarciu przesyłki do wybranego punktu Pickup lub automatu (*).
  • Wydanie przesyłki następuje po wpisaniu numeru PIN, który jest w wiadomości SMS.
  • Pamiętaj, że na odbiór przesyłki masz 3 dni.
  • (*) Aby odebrać przesyłkę z automatu DPD Pickup, konieczne jest pobranie aplikacji ze sklepu odpowiedniego dla Twojego modelu telefonu. Po pobraniu aplikacji będziesz miał możliwość krótkiej rejestracji numerem telefonu. Twoja paczka pojawi się w aplikacji automatycznie.
  • Składasz zamówienie wybierając wcześniej Paczkomat, w którym chciałbyś je odebrać.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki.
  • Otrzymujesz wiadomość e-mail oraz SMS od Paczkomatów InPost z informacją o dotarciu przesyłki do wybranego Paczkomatu.
  • Wydanie przesyłki następuje po wpisaniu numeru telefonu i podaniu kodu, który jest w wiadomości SMS.
  • Pamiętaj, że na odbiór przesyłki z Paczkomatu masz 48 godzin.
  • Składasz zamówienie wybierając wcześniej punkt, w którym chciałbyś je odebrać.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki.
  • Otrzymujesz SMS-a oraz e-mail od firmy Orlen z informacją o dotarciu przesyłki do wybranego punktu oraz kodem.
  • Pracownik punktu wydaje przesyłkę po podaniu otrzymanego specjalnego kodu.
  • Pamiętaj, że na odbiór przesyłki z punktu masz 3 dni.
  • Składasz zamówienie wybierając wcześniej miejsce, w którym chciałbyś je odebrać. Może to być placówka pocztowa, sklep Żabka, Freshmarket lub stacja Orlen.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki.
  • Otrzymujesz wiadomość e-mail oraz SMS od Poczty Polskiej z informacją o dotarciu przesyłki do wybranej placówki.
  • Pracownik w placówce wyda przesyłkę po podaniu danych odbiorcy zgodnych z danymi na przesyłce oraz po okazaniu dowodu osobistego.
  • Pamiętaj, że na odbiór przesyłki z placówki pocztowej masz 7 dni.
  • Składasz zamówienie podając swój adres doręczenia.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki
  • Listonosz doręcza przesyłkę.
  • Składasz zamówienie podając swój adres doręczenia.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki.
  • Kurier doręcza przesyłkę.
  • Składasz zamówienie podając swój adres doręczenia.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki.
  • Kurier doręcza przesyłkę.
* opcja płatności przy odbiorze kosztuje dodatkowo 3,00 zł

Dodaj swoją ocenę i opinię o „Praktyczna nauka zawodu. Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych”

Twoja ocena
Star0Star0Star0Star0Star0
0,0
Star2Star0Star0Star0Star0
1,0
Star2Star2Star0Star0Star0
2,0
Star2Star2Star2Star0Star0
3,0
Star2Star2Star2Star2Star0
4,0
Star2Star2Star2Star2Star2
5,0

Klienci, którzy kupili „Praktyczna nauka zawodu. Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych“ – wybrali również

Praktyczna nauka zawodu. Pracownia organizacji żywienia. Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych, wydanie 4 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 70,90 zł
65,23 zł
Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja HGT.02/TG.07. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Część 2, wydanie 2 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 76,60 zł
70,47 zł
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 45,00 zł
40,99 zł
Praktyczna nauka zawodu. Pracownia hotelarska. Działalność recepcji. Kwalifikacja T.11. Technik hotelarstwa, wydanie 3 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 67,80 zł
62,38 zł
Montaż, uruchamianie i konserwacja instalacji, maszyn i urządzeń elektrycznych. Kwalifikacja ELE.02 EE.05. Podręcznik do nauki zawodu. Technik elektryk. Elektryk. Część 2, wydanie 3 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 79,00 zł
74,99 zł
11 osób kupiło
Informacja
Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja HGT.02/TG.07. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Część 1, wydanie 2 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 76,60 zł
70,47 zł
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Kwalifikacja HGT.03. Podręcznik do nauki zawodu. Technik hotelarstwa. Pracownik obsługi hotelowej. Część 1 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 70,90 zł
65,23 zł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Przygotowanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Część 1, wydanie 6 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 77,00 zł
70,84 zł
1 osoba kupiła
Informacja
Hotelarstwo. Tom 5. Podstawy działalności przedsiębiorstwa hotelarskiego. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.11 i T.12. Podręcznik, wydanie 3 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 66,80 zł
61,46 zł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Przygotowanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Część 2, wydanie 6 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 77,00 zł
70,84 zł
2 osoby kupiły
Informacja
Organizacja transportu. Kwalifikacja SPL.04. Podręcznik do nauki zawodu. Technik logistyk. Część 2 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 76,60 zł
70,47 zł
Extinguish The Heat. Runda szósta - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Bestseller
Wyprzedaż
Extinguish The Heat. Runda szósta
Dostępny
Produkt dostępny 3 szt.
Najniższa cena z ostatnich 30 dni przed obniżką: 25,99 zł
26,99 zł
60 osób kupiło
Informacja

Piotr Dominik – pozostałe pozycje

Możliwość wykorzystania potencjału kuchni... cz.5 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 33,00 zł
32,99 zł
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni... cz.3 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 66,00 zł
64,02 zł
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni... cz.2 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 27,00 zł
26,99 zł
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni... cz.1 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 33,00 zł
32,99 zł
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni... cz.4 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 58,00 zł
56,26 zł
BHP w branży gastronomicznej. Efekty kształcenia wspólne dla branży, wydanie 2 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 67,80 zł
62,38 zł
Przygotowanie pieczywa do dystrybucji. Kwalifikacja T.3.4. Podręcznik do nauki zawodu. Piekarz. Technik technologii żywności - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 52,61 zł
48,99 zł
Tim i Miki. W Krainie Psikusów, wydanie 2 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Najniższa cena z ostatnich 30 dni przed obniżką: 25,20 zł
17,99 zł
1 osoba kupiła
Informacja
Niemiecki. Superkurs (kurs + rozmówki + audiokurs) +CD, nowe wydanie - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 34,90 zł
24,99 zł
Niemiecki. Kurs dla początkujących. Książka + MP3 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 23,00 zł
16,99 zł
W krainie piłkarskich bogów. O Polakach w Serie A - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 40,00 zł
30,99 zł
Marketingowa rola potencjału kuchni regionalnych i żywności tradycyjnej w kształtowaniu produktu turystycznego oraz rozwoju regionalnym - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 68,00 zł
65,96 zł
Wróć do góry