|
Chleb. Domowy wypiek, wydanie trzecieNasza cena: | 13,99 zł (zawiera rabat 30 %) (pozycja niedostępna) | |
| | Cena rynkowa: | 19,99 zł (oszczędzasz 6,00 zł) | Autor: | | Wydawnictwo: | RM | Seria wydawnicza: | Z różnych stron świata | Rok wydania: | 2017 | Oprawa: | twarda | Liczba stron: | 72 | Format: | 19.0 x 19.0 cm | Numer ISBN: | 978-83-7773-836-8 | Kod paskowy (EAN): | 9788377738368 | Dostępność: | pozycja niedostępna (ostatnio dostępna: 02.04.2020 14:45) | |
Chleb. Domowy wypiek, wydanie trzecie – opis wydawcy Pieczywo z ziarnami, ziołami, wiejskie na naturalnym zakwasie – niebanalne przepisy na chleby Chleb na ciemnym piwie, na kwaśnym mleku, z jogurtem, pietruszką lub anyżkiem – moda na domowe wypieki powraca. Dzięki tej książce możesz samodzielnie upiec wspaniałe chleby: z ziarnami, ziołami, wiejskie na naturalnym zakwasie. Będą idealne na kanapki z wędliną, serem czy świeżym twarożkiem. Szwedzkie bułki z cynamonem, prowansalskie podpłomyki z szafranem lub niemieckie precle możesz podać na podwieczorek. Niebanalnym dodatkiem do sałatek mogą być pieczywa słodkie – z tartymi jabłkami, figami i orzechami. Pieczenie tych rarytasów nie jest trudne, a na ciasto nie potrzeba wielu składników. Podając samodzielnie upieczony chleb, mile zaskoczysz swoich gości. |
Dodawanie do schowka jest możliwe tylko po zalogowaniu na swoje konto.
|
| | Data ukazania się w księgarni: 2017.11.03 |
|
Klienci, którzy kupili Chleb. Domowy wypiek, wydanie trzecie, wybrali również: |
|
| |