Księgarnia internetowa Bonito.pl - Radość z czytania
Książka Harvard Business Review. Podręcznik menedżera
praca zbiorowa
Skorzystaj z 35% rabatu na całą ofertę Wydawnictwa Wilga!
Księgarnia » Literatura naukowa » Biznes i ekonomia » Zarządzanie » Harvard Business Review. Podręcznik menedżera

Harvard Business Review. Podręcznik menedżera

Nasza cena:
35,93 zł (zawiera rabat 28 %)
Harvard Business Review. Podręcznik menedżera - Dodaj do koszyka
Cena rynkowa: 49,90 zł (oszczędzasz 13,97 zł)
Autor: 

praca zbiorowa

Wydawnictwo: Rebis
Rok wydania:2017
Oprawa:twarda
Liczba stron:400
Format:15.0 x 22.5 cm
Numer ISBN:978-83-8062-260-9
Kod paskowy (EAN):9788380622609
Waga:718 g
Dostępność: pozycja dostępna (20 egz.)
Wysyłka
PocztaPoczta Polska od 7,99 zł
wysyłka już jutro (4 egz. w magazynie)
RuchOdbiór w kiosku RUCHu 7,99 zł
wysyłka już jutro (4 egz. w magazynie)
PaczkomatyPaczkomaty 9,99 zł
wysyłka już jutro (4 egz. w magazynie)
KurierKurier 9,99 zł
wysyłka już jutro (4 egz. w magazynie)
Bezpłatny odbiór osobisty w punkcie:
Bielsko-Biała
ul. 11 Listopada 60 przy Placu Wolności
do odbioru w dniu 2020.09.22
Chorzów
ul. Jagiellońska 4 przecznica ul. Wolności
do odbioru w dniu 2020.09.22
Gdańsk
ul. Dmowskiego 12 obok stacji Gdańsk Wrzeszcz
do odbioru w dniu 2020.09.22
ul. Kartuska 149 dzielnica Siedlce
do odbioru w dniu 2020.09.22
Gdynia
ul. Świętojańska 14 przy skwerze Kościuszki
do odbioru w dniu 2020.09.22
Gliwice
ul. Zwycięstwa 32 250 m od DTŚ
do odbioru w dniu 2020.09.22
Katowice
al. Korfantego 51 blisko Spodka
do odbioru w dniu 2020.09.22
ul. Staromiejska 6 50 m od Rynku
do odbioru w dniu 2020.09.22
Kraków
al. Daszyńskiego 8 blisko Hali Targowej
do odbioru już jutro
ul. Batorego 15B przecznica od ul. Karmelickiej
do odbioru już jutro
ul. Dobrego Pasterza 122 Prądnik Czerwony
do odbioru już jutro
ul. Josepha Conrada 79 obok stacji BP
do odbioru już jutro
ul. Kalwaryjska 67 250 m od ronda Matecznego
do odbioru już jutro
ul. Kobierzyńska 93 osiedle Ruczaj-Zaborze
do odbioru już jutro
ul. M. Dąbrowskiej 17A 50 m od CH Czyżyny
do odbioru już jutro
ul. Pawia 34 naprzeciwko Galerii Krakowskiej
do odbioru już jutro
ul. Pilotów 2E 300 m od ronda Młyńskiego
do odbioru już jutro
ul. Wielicka 28 200 m od Cmentarza Podgórskiego
do odbioru już jutro
ul. Wysłouchów 3 Kurdwanów
do odbioru już jutro
Lublin
ul. Narutowicza 11 przy przystanku Plac Wolności 01
do odbioru w dniu 2020.09.22
Łódź
ul. Piotrkowska 193 200 m od Politechniki Łódzkiej
do odbioru w dniu 2020.09.22
ul. Pojezierska 1A skrzyżowanie z ul. Zgierską
do odbioru w dniu 2020.09.22
ul. Retkińska 119 osiedle Retkinia
do odbioru w dniu 2020.09.22
ul. Strażacka 5 w parku handlowym
do odbioru w dniu 2020.09.22
Poznań
ul. Święty Marcin 47 250 m od Zamku Cesarskiego
do odbioru w dniu 2020.09.22
Rzeszów
ul. Jana III Sobieskiego 2D/2 300 m od Galerii Rzeszów
do odbioru w dniu 2020.09.22
Warszawa
al. KEN 51 skrzyżowanie z ul. Płaskowickiej
do odbioru w dniu 2020.09.22
al. KEN 88 Ursynów - metro Stokłosy
do odbioru w dniu 2020.09.22
al. Niepodległości 54 przy stacji metro Wierzbno
do odbioru w dniu 2020.09.22
ul. Chmielna 4 50 metrów od ul. Nowy Świat
do odbioru w dniu 2020.09.22
ul. Czapelska 48 200 m od ronda Wiatraczna
do odbioru w dniu 2020.09.22
ul. Kondratowicza 37 blisko Szpitala Bródnowskiego
do odbioru w dniu 2020.09.22
ul. Pańska 96 300 m od ronda Daszyńskiego
do odbioru w dniu 2020.09.22
ul. Powstańców Śląskich 3 obok restauracji McDonald's
do odbioru w dniu 2020.09.22
ul. Stawki 8 450 m od CH Arkadia
do odbioru w dniu 2020.09.22
ul. Wspólna 27 przecznica Marszałkowskiej
do odbioru w dniu 2020.09.22
ul. Żeromskiego 1 przy stacji metra Słodowiec
do odbioru w dniu 2020.09.22
Wrocław
al. Armii Krajowej 12 Budynek Centrum AB
do odbioru w dniu 2020.09.22
ul. Jedności Narodowej 122 blisko Parku Słowiańskiego
do odbioru w dniu 2020.09.22
ul. ks. Piotra Skargi 22 200 m od Galerii Dominikańskiej
do odbioru w dniu 2020.09.22
ul. Plac Grunwaldzki 25 w budynku Grunwaldzki Center
do odbioru w dniu 2020.09.22
ul. Ruska 2 przy Placu Solnym
do odbioru w dniu 2020.09.22
Zamów przez telefon! (od poniedziałku do piątku):
Telefon12 210 09 02 (linia czynna w godzinach 8.00–20.00)

Harvard Business Review. Podręcznik menedżera – opis wydawcy

Jedyny podręcznik, jakiego potrzebujesz, żeby rozwinąć umiejętności menedżerskie i przywódcze.

Niezależnie od tego, czy zostałeś menedżerem niedawno, czy masz już doświadczenie, ale chcesz wywierać większy wpływ w swojej organizacji, na co dzień borykasz się z podobnymi wyzwaniami. Podwładni zasypują cię pytaniami, szef na ostatnią chwilę zleca ci ważną prezentację albo trzeba przedstawić przekonujące uzasadnienie biznesowe. We wszystkich tych sytuacjach przydadzą ci się nowe umiejętności zawodowe i osobiste, które umożliwią ci wykorzystanie pełni potencjału.

Książka ta prezentuje wiedzę zgromadzoną w zasobach Harvard Business Review i jest kopalnią najlepszych praktyk we wszystkich aspektach zarządzania – od sprawozdań finansowych przez zasady strategii po inteligencję emocjonalną i zdobywanie zaufania podwładnych.

Miej ten kompleksowy podręcznik zawsze przy sobie przez całą karierę zawodową i bądź liderem, który wywiera duży wpływ w swojej organizacji.

W Harvard Business Review. Podręczniku menedżera znajdziesz m.in.:

• szczegółowe wskazówki dotyczące typowych zadań menedżera,

• ćwiczenia i wzorcowe materiały, które pomogą ci zastosować przedstawione koncepcje,

• zwięzłe omówienie najnowszych badań i poglądów na temat ważnych umiejętności menedżerskich, których autorami są tacy eksperci Harvard Business Review, jak Dan Goleman, Clayton Christensen, John Kotter i Michael Porter,

• na końcu każdego rozdziału krótkie podsumowanie i zadania umożliwiające utrwalenie najważniejszych koncepcji,

• prawdziwe historie opowiedziane przez menedżerów.

FacebookTwitter
Harvard Business Review. Podręcznik menedżera - Dodaj do schowka
Dodawanie do schowka jest możliwe tylko po zalogowaniu na swoje konto.
Data ukazania się w księgarni: 2017.10.04
Recenzja
Klienci, którzy kupili Harvard Business Review. Podręcznik menedżera, wybrali również:
Harvard Business Review. Podręcznik lidera Ron Ashkenas, Brook Manville
Harvard Business Review. Podręcznik lidera
Ron Ashkenas, Brook Manville, 35,93
Harvard Business Review. Podręcznik przedsiębiorcy praca zbiorowa
Harvard Business Review. Podręcznik przedsiębiorcy
praca zbiorowa, 35,93
Zaczynaj od dlaczego. Jak wielcy liderzy inspirują innych do działania Simon Sinek
Zaczynaj od dlaczego. Jak wielcy liderzy inspirują innych do działania
Simon Sinek, 29,93
Siła nawyku. Dlaczego robimy to, co robimy i jak można to zmienić w życiu i biznesie Charles Duhigg
Siła nawyku. Dlaczego robimy to, co robimy i jak można to zmienić w ży...
Charles Duhigg, 35,28
Wielka czwórka. Ukryte DNA: Amazon, Apple, Facebook i Google Scott Galloway
Wielka czwórka. Ukryte DNA: Amazon, Apple, Facebook i Google
Scott Galloway, 28,73
21 lekcji na XXI wiek Yuval Noah Harari
21 lekcji na XXI wiek
Yuval Noah Harari, 35,93
MBA w dziesięć dni. Praktyczny kurs menedżerski Steven A. Silbiger
MBA w dziesięć dni. Praktyczny kurs menedżerski
Steven A. Silbiger, 41,93
Ciche przywództwo. Sześć kroków do polepszenia efektywności w pracy David Rock
Ciche przywództwo. Sześć kroków do polepszenia efektywności w pracy
David Rock, 35,93
Liderzy jedzą na końcu Simon Sinek
Liderzy jedzą na końcu
Simon Sinek, 29,93
Sztuka zwycięstwa Phil Knight
Sztuka zwycięstwa
Phil Knight, 28,73
Menedżer 80/20 Richard Koch
Menedżer 80/20
Richard Koch, 27,93
Praca rządzi! Metody Google'a, które odmienią twoją pracę i życie Laszlo Bock
Praca rządzi! Metody Google'a, które odmienią twoją pracę i życie
Laszlo Bock, 31,92
Psychologia szefa. Tom 3. Zrozumieć zespół. Fenomen małej grupy Wojciech Haman, Jerzy Gut
Psychologia szefa. Tom 3. Zrozumieć zespół. Fenomen małej grupy
Wojciech Haman, Jerzy Gut, 49,50
Praktyka zarządzania Peter F. Drucker
Praktyka zarządzania
Peter F. Drucker, 34,93
Po pierwsze: złam wszelkie zasady. Co najwięksi menedżerowie na świecie robią inaczej Marcus Buckingham, Curt Coffman
Po pierwsze: złam wszelkie zasady. Co najwięksi menedżerowie na świeci...
Marcus Buckingham, Curt Coffman, 41,93
Asertywność menedżera Maria Król-Fijewska, Piotr Fijewski
Asertywność menedżera
Maria Król-Fijewska, Piotr Fijewski, 30,32
Wyszukiwarka
Wpisz tytuł, autora lub wydawcę
tylko w dostępnych
tylko z wyprzedaży
Promocja na całą ofertę Sine Qua Non!
Ostatnio oglądane
KHarvard Business Review. Pod...
KPowrót z Bambuko
KPokora
KPrecedens
KBiologia na czasie 2. Podręc...
KMatematyka 2. Liceum i techn...
KOblicza geografii 2. Podręcz...
Pokaż ofertę tytułów z wyprzedaży
Pokaż ofertę tytułów z wyprzedaży
Gry - 51
© 2006-2020 Bonito.pl – Radość z czytania Polityka prywatności i plików cookies Obowiązek informacyjny o przetwarzaniu danych osobowych
Jesteśmy tanią księgarnią internetową. Oferujemy tanie książki i komiksy, muzykę na płytach CD, filmy DVD i Blu-ray, zabawki dla dzieci, puzzle i gry planszowe. Koniecznie sprawdź nasze Bestsellery!