Księgarnia internetowa Bonito.pl - Radość z czytania
Z książką na wakacje!
Szukaj w tej kategorii
Posortowano według
 
W słoiku. Przetwory przez cały rok
25,94
wydawnictwo: Publicat, rok wydania: 2017, oprawa: miękka
Książka napisana przez autorkę bloga ChilliBite.pl! "W tej książce otwieram przed Czytelnikami drzwiczki kredensu wypełnionego samymi smakołykami – na półkach m.in. granola, mieszanki własnych przypraw, ulubione dressingi do sałat, słodkie kremy do grzanek i flaszka najlepszego ajerkoniaku. Snuję też opowieści o prze...
Dostępność: pozycja dostępna (ponad 100 egz.)Do koszyka
Wielka księga słoików
24,95
wydawnictwo: Laurum, rok wydania: 2017, oprawa: miękka ze skrzydełkami
Proste techniki przygotowania smakowitych i zdrowych przetworów z warzyw i owoców, a także przepisy na pasty i sosy! Nic nie daje takiej satysfakcji, jak możliwość otwarcia urokliwego słoika z domowymi przetworami – gdy się ma świadomość, że każdy składnik został starannie wybrany i przygotowany w szczycie sezonu, a ...
Dostępność: pozycja dostępna (ponad 100 egz.)Do koszyka
Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby
4,23
wydawnictwo: Arystoteles, rok wydania: 2017, oprawa: miękka
Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów. W książce zamieszczono: - informacje o historii wędzenia; - wskazówki dotyczące przygot...
Dostępność: pozycja dostępna (ponad 100 egz.)Do koszyka
Kiszonki i fermentacje
42,19
wydawnictwo: Pascal, rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Pasjonująca opowieść o tym, jak Baron ujarzmia fermentację. A świat dzięki temu staje się smaczniejszy i zdrowszy! Maciej Nowak, krytyk kulinarny Przeczytaj, zacznij eksperymentować i stań się częścią triumfalnego powrotu fermentacji! Sandor Ellix Katz, autor Sztuki fermentacji Czwarta strona: Cytryny kiszone w wędzonej so...
Dostępność: pozycja dostępna (11 egz.)Do koszyka
Naklejki na przetwory, prostokątne
2,72
wydawnictwo: Avery Zweckform, rok wydania: 2015
Etykiety dla domu, szkoły, biura.
Dostępność: pozycja dostępna (11 egz.)Do koszyka
-40%
Słoiki na słodko i słono
34,99 20,99
wydawnictwo: Buchmann / GW Foksal, rok wydania: 2016, oprawa: miękka
40 prostych kombinacji na zdrowe posiłki do zabrania w… słoiku. Jak szybko skomponować posiłek? Z prostych, nieprzetworzonych składników powstanie zdrowe i smaczne jedzenie, które zabierzesz ze sobą do pracy, dasz dziecku do szkoły, weźmiesz wychodząc z domu. Szybko, zdrowo i efektownie transportuj swoje jedzenie raz...
Dostępność: pozycja dostępna (40 egz.)Do koszyka
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD
14,89
wydawnictwo: Rea, rok wydania: 2012, oprawa: miękka
Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, sch...
Dostępność: pozycja dostępna (70 egz.)Do koszyka
Przetwory domowe z warzyw
6,44
wydawnictwo: Rea, rok wydania: 2014, oprawa: miękka
Na pewno wiecie, co to są (a może już sami próbowaliście przyrządzić) solone ogórki z czosnkiem, kiszona kapusta czy kompot z rabarbaru. W książce znajdziecie tradycyjne, sprawdzone przez wiele pokoleń gospodyń oraz nowe, oryginalne sposoby na przygotowanie smakowitych przetworów. Przeczytaj, wypróbuj przepisy, poczęstuj i...
Dostępność: pozycja dostępna (16 egz.)Do koszyka
Domowy wyrób wędlin. Pasztety i szynki
4,55
wydawnictwo: Arystoteles, rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Krotka historia wędliniarstwa w Polsce Zasady doboru mięsa. Peklowanie, solenie i przyprawianie mięsa. Domowe wędzenie wędlin. Przechowywanie szynek, kiełbas i innych wyrobów. Przepisy na smaczne, domowe wyroby wędliniarskie.
Dostępność: pozycja dostępna (10 egz.)Do koszyka
Z działki, z lasu i takie tam
22,75
wydawnictwo: Dwie siostry, rok wydania: 2013, oprawa: miękka ze skrzydełkami
Po Ciastach, ciastkach i takich tam czas na specjały Z działki, z lasu i takich tam. Nowa książka Agaty Królak to niebanalny zbiór przepisów na przetwory. Trochę zwariowany, a trochę sentymentalny kulinarno-edytorski smakołyk. Znajdziecie tu powidła, dżemy, konfitury, musy, pasty, marynaty, soki, nalewki i inne pachnące la...
Dostępność: pozycja dostępna (89 egz.)Do koszyka
Przetwory. Sprawdzone przepisy
6,49
wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o., rok wydania: 2013, oprawa: twarda
Prezentujemy sprawdzone przepisy na dżemy, konfitury, powidła, galaretki, marynaty i chutneye, a także kiszone warzywa oraz owoce. Dowiesz się, jak przyrządzić m.in.: konfiturę cytrusową, brzoskwinie w wódce, pikle z ogórków z miodem, keczup bułgarski oraz jarzynkę z buraków, marchewki i jabłek. Ponadto radzimy, jak przygo...
Dostępność: pozycja dostępna (2 egz.)Do koszyka
Przetwory. Kuchnia polska. Poradnik
2,60
wydawnictwo: Literat, rok wydania: 2011, oprawa: miękka
Koniec lata i jesień to doskonały czas na zrobienie smacznych przetworów. Owoce i warzywa są wtedy idealne, aby "zamknąć je" na zimę w słoikach i otworzyć w dowolnym momencie. Będą mogli państwo wówczas delektować się pysznymi konfiturami czy naleśnikami z marmoladą. W naszej książce nie zabraknie również przepisów na prze...
Dostępność: pozycja dostępna (7 egz.)Do koszyka
399 przetworów na zimę
19,79
wydawnictwo: Delta W-Z Oficyna Wydawnicza, rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Chcesz samodzielnie zawekować coś więcej niż tylko dżem, warzywa lub mięso? A jakby zamknąć w słoikach kiełbaski curry, a w puszkach chleb? Autorka przedstawia 399 doskonałych przepisów, dzięki którym nauczymy się wekować wszystko: od warzyw i owoców po mięso, ryby, zupy i inne potrawy. W poradniku znajdziemy wiele różnoro...
Dostępność: pozycja dostępna (50 egz.)Do koszyka
153 przetwory i dania mięsne Siostry Anastazji BR
19,44
wydawnictwo: WAM, rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Domowe przetwory wracają do łask. Pozwalają zachować aromaty lata, wzbogacają codzienne menu i stają się wizytówką niejednej kuchni.Autorka kulinarnych bestsellerów podpowiada jak sporządzić znakomite dżemy, konfitury, marynaty, sałatki i inne specjały z owoców, warzyw i grzybów. Proponuje ponadto przepisy na fantazyjne, a...
Dostępność: pozycja dostępna (46 egz.)Do koszyka
Domowa spiżarnia
17,55
wydawnictwo: Arystoteles, rok wydania: 2015, oprawa: miękka
Książka ta podpowiada, jak samodzielnie, domowymi sposobami przygotować: -przetwory z owoców, warzyw i grzybów, -kiełbasy i wędliny, -wina i nalewki, -tradycyjne masła, sery oraz oleje ziołowe, -mrożonki, -susze z owoców, warzyw i grzybów.
Dostępność: pozycja dostępna (15 egz.)Do koszyka
12345
następna strona
Wyszukiwarka
Wpisz tytuł, autora lub wydawcę
tylko w dostępnych
tylko z wyprzedaży
Skorzystaj z 40% rabatu na wybrane pozycje Wydawnictwa Lingea!
Ostatnio oglądane
KWanda. Opowieść o sile życia...
KLokatorka
KJezu, Ty się tym zajmij! o. ...
KCzarne narcyzy
KZapisane w wodzie
KOpowieść podręcznej
KNowa Jadłonomia. Roślinne pr...
Pokaż ofertę tytułów z wyprzedaży
Księgarnia internetowa - Mapa kategorii
Księgarnia internetowa - Mapa kategorii
Księgarnia internetowa - Mapa kategorii
Księgarnia internetowa - Mapa kategorii
Księgarnia internetowa - Mapa kategorii
Księgarnia internetowa - Mapa kategorii
Księgarnia internetowa - Mapa kategorii
Księgarnia internetowa - Mapa kategorii
Księgarnia internetowa - Mapa kategorii
Gry - 42
Sprawdź szczegółowe koszty dostawy...
Zespół nienasyconego czytelnictwa
PayU
Sprawdź szczegółowe koszty dostawy...
© 2006-2017 Bonito.pl  Polityka prywatności i plików cookies Tania książka, tania księgarnia, książki dla dzieci i dla dorosłych Bestsellery