Księgarnia internetowa Bonito.pl - Radość z czytania
Dzisiaj oferujemy 134526 książek.
Stronę przegląda 1048 klientów.
Skorzystaj z 40% rabatu na wybrane pozycje Wydawnictwa Nasza Księgarnia!
Szukaj w tej kategorii
Posortowano według
 
Domowy wyrób wędlin. Pasztety i szynki
5,25
wydawnictwo: Arystoteles, rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Krotka historia wędliniarstwa w Polsce Zasady doboru mięsa. Peklowanie, solenie i przyprawianie mięsa. Domowe wędzenie wędlin. Przechowywanie szynek, kiełbas i innych wyrobów. Przepisy na smaczne, domowe wyroby wędliniarskie.
Dostępność: pozycja dostępna (26 egz.)Do koszyka
Domowe przetwory
4,73
wydawnictwo: Arystoteles, rok wydania: 2012, oprawa: miękka
– soki i kompoty z owoców – dżemy, konfitury, galaretki – przeciery warzywne i owocowe – dodatki do mięs – marynowane warzywa i grzyby – warzywa kiszone
Dostępność: pozycja dostępna (11 egz.)Do koszyka
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD
17,18
wydawnictwo: Rea, rok wydania: 2012, oprawa: miękka
Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, sch...
Dostępność: pozycja dostępna (ponad 100 egz.)Do koszyka
Kiszonki i fermentacje
48,68
wydawnictwo: Pascal, rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Pasjonująca opowieść o tym, jak Baron ujarzmia fermentację. A świat dzięki temu staje się smaczniejszy i zdrowszy! Maciej Nowak, krytyk kulinarny Przeczytaj, zacznij eksperymentować i stań się częścią triumfalnego powrotu fermentacji! Sandor Ellix Katz, autor Sztuki fermentacji Czwarta strona: Cytryny kiszone w wędzonej so...
Dostępność: pozycja dostępna (ponad 100 egz.)Do koszyka
Marynowanie i kiszenie. Domowa spiżarka
14,99
wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o., rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wiecznie zabiegane nie mamy już czasu, by wzorem naszych babć kisić i marynować - a to duży błąd. Przygotowywane w ten sposób potrawy są cenne dla zdrowia i niezwykle bogate w witaminę C. Łącząc tradycję z trendem zdrowego odżywiania przygotowaliśmy książkę pełną kulinarnych inspiracji. Oprócz typowo polskich przepisów pro...
Dostępność: pozycja dostępna (26 egz.)Do koszyka
Marynowanie i kiszenie
14,99
wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o., rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wiecznie zabiegane nie mamy już czasu, by wzorem naszych babć kisić i marynować - a to duży błąd. Przygotowywane w ten sposób potrawy są cenne dla zdrowia i niezwykle bogate w witaminę C. Łącząc tradycję z trendem zdrowego odżywiania przygotowaliśmy książkę pełną kulinarnych inspiracji. Oprócz typowo polskich przepisów pro...
Dostępność: pozycja dostępna (25 egz.)Do koszyka
Dżemy, konfitury i soki. Domowa spiżarka
14,99
wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o., rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Prezentujemy receptury na przyrządzenie rozmaitych dżemów i konfitur nie tylko z rodzimych owoców (jak powidła śliwkowe czy konfitura malinowa), ale także tych bardziej egzotycznych, jak choćby cytrusy czy mango. Ponadto zachęcamy do zmierzenia się z nieco zapomnianymi sokami, syropami i kompotami - zdecydowanie zdrowszymi...
Dostępność: pozycja dostępna (26 egz.)Do koszyka
Z działki, z lasu i takie tam
26,25
wydawnictwo: Dwie siostry, rok wydania: 2013, oprawa: miękka ze skrzydełkami
Po Ciastach, ciastkach i takich tam czas na specjały Z działki, z lasu i takich tam. Nowa książka Agaty Królak to niebanalny zbiór przepisów na przetwory. Trochę zwariowany, a trochę sentymentalny kulinarno-edytorski smakołyk. Znajdziecie tu powidła, dżemy, konfitury, musy, pasty, marynaty, soki, nalewki i inne pachnące la...
Dostępność: pozycja dostępna (ponad 100 egz.)Do koszyka
399 przetworów na zimę
22,84
wydawnictwo: Delta W-Z Oficyna Wydawnicza, rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Chcesz samodzielnie zawekować coś więcej niż tylko dżem, warzywa lub mięso? A jakby zamknąć w słoikach kiełbaski curry, a w puszkach chleb? Autorka przedstawia 399 doskonałych przepisów, dzięki którym nauczymy się wekować wszystko: od warzyw i owoców po mięso, ryby, zupy i inne potrawy. W poradniku znajdziemy wiele różnoro...
Dostępność: pozycja dostępna (51 egz.)Do koszyka
Notes na przepisy. Domowe przetwory
9,74
wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o., rok wydania: 2016, oprawa: miękka
Ten pełen uroku notes pomoże Ci zebrać w jednym miejscu przepisy na dżemy, konfitury i marynaty – te od pokoleń wykorzystywane w twojej rodzinie, i te całkiem niedawno znalezione w czasopismach czy na blogach internetowych. Dzięki podziałowi na części odszukanie potrzebnej receptury nie będzie sprawiać trudności. K...
Dostępność: pozycja dostępna (50 egz.)Do koszyka
153 przetwory i dania mięsne Siostry Anastazji BR
22,43
wydawnictwo: WAM, rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Domowe przetwory wracają do łask. Pozwalają zachować aromaty lata, wzbogacają codzienne menu i stają się wizytówką niejednej kuchni.Autorka kulinarnych bestsellerów podpowiada jak sporządzić znakomite dżemy, konfitury, marynaty, sałatki i inne specjały z owoców, warzyw i grzybów. Proponuje ponadto przepisy na fantazyjne, a...
Dostępność: pozycja dostępna (79 egz.)Do koszyka
Receptury z domowej spiżarni. Domowa spiżarka
14,99
wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o., rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Jeżeli w Twoim przydomowym ogródku lub na działce rośnie nie tylko trawa, lub masz zaufanego dostawcę płodów rolnych, to nic nie stoi na przeszkodzie, abyś rozpoczęła swoją przygodę z przetworami. Gwarantujemy, że szybko docenisz własnoręcznie przyrządzone konfitury, marynowane lub kiszone warzywa i owoce - w tej książce z...
Dostępność: pozycja dostępna (17 egz.)Do koszyka
Naklejki na przetwory, owoce 5
3,06
wydawnictwo: Avery Zweckform, rok wydania: 2015
Etykiety dla domu, szkoły, biura.
Dostępność: pozycja dostępna (4 egz.)Do koszyka
Naklejki na przetwory, prostokątne
3,06
wydawnictwo: Avery Zweckform, rok wydania: 2015
Etykiety dla domu, szkoły, biura.
Dostępność: pozycja dostępna (6 egz.)Do koszyka
Z babcinego notatnika. Grzyby
11,24
wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o., rok wydania: 2011, oprawa: twarda
To pięknie ilustrowane kompendium zawiera wiele cennych informacji zarówno na temat grzybów jadalnych, jak i trujących oraz mnóstwo sprawdzonych przepisów. Informacje o grzybach Suszenie grzybów Marynaty Mrożone grzyby Potrawy ze świeżych grzybów
Dostępność: pozycja dostępna (20 egz.)Do koszyka
123456
następna strona
Wyszukiwarka
Wpisz tytuł, autora lub wydawcę
tylko w dostępnych
tylko z wyprzedaży
Cała oferta Wydawnictwa Zielona Sowa 40% taniej!
Ostatnio oglądane
KBaśnie Barda Beedle'a
KInwigilacja
KFantastyczne zwierzęta i jak...
KQuidditch przez wieki
KPost Daniela z uzdrawiającą ...
KTu byłem. Tony Halik
KZa zamkniętymi drzwiami
Pokaż ofertę tytułów z wyprzedaży
Książka
Księgarnia internetowa - Mapa kategorii
Sprawdź szczegółowe koszty dostawy...
Zespół nienasyconego czytelnictwa
PayU
© 2006-2017 Bonito.pl  Polityka prywatności i plików cookies Tania książka, tania księgarnia, książki dla dzieci i dla dorosłych Bestsellery