hamburger
Menu
Kategorie
Kategorie
Wyszukaj „Organizacja produkcji gastronomicznej. Kwalifikacja T.15.2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych, wydanie 3”
Książki
Zabawki
Gry
Puzzle
Papiernicze i szkolne
Muzyka
Audiobooki

Organizacja produkcji gastronomicznej. Kwalifikacja T.15.2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych, wydanie 3

Udostępnij
Wydawnictwo:
Rok wydania:
Oprawa:
DostępnyProdukt dostępny 219 szt.
Dostępny
Wyślemy 2024.04.22
74,61
Cena sugerowana przez wydawcę: 81,10 zł

Opis od wydawcy

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej).

Podręcznik pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do planowania produkcji, kontrolowania jej procesów i oceny jakości potraw, a także do opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz sporządzania receptur gastronomicznych.

Numer dopuszczenia MEN: 23/2013

AutorAnna Kmiołek
WydawnictwoWSiP
Rok wydania2018
Oprawamiękka
Liczba stron152
Format17.0 x 24.0 cm
Numer ISBN9788302135934
Kod paskowy (EAN)9788302135934
Waga250 g
Wymiary170 x 240 mm
Data premiery2013.09.09
Data pojawienia się2013.09.09
Dostępna liczba sztuk
Dostępność całkowita219 szt. (realizacja 2024.04.22)
Dostępność w naszym magazynie0 szt.
Dostępność w punktach BonitoKsięgarnia internetowa Bonito
ul. Staromiejska 6 (50 m od Rynku)Zamów i odbierz 2024.04.23

Darmowa dostawa już od 299,00 

  • Składasz zamówienie wybierając wcześniej punkt odbioru, w którym chciałbyś je odebrać.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość e-mail oraz SMS nadaniu przesyłki.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość e-mail oraz SMS z informacją o dotarciu przesyłki do wybranego punktu oraz kodem PIN.
  • Wydanie przesyłki następuje po podaniu numeru zamówienia oraz kodu, który jest w wiadomości SMS.
  • Pamiętaj, że na odbiór przesyłki w punkcie masz 7 dni.
  • Składasz zamówienie wybierając dostawę DPD Pickup i wskazujesz punkt lub automat (*), w którym odbierzesz paczkę.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki.
  • Otrzymujesz wiadomość SMS od DPD z informacją o dotarciu przesyłki do wybranego punktu Pickup lub automatu (*).
  • Wydanie przesyłki następuje po wpisaniu numeru PIN, który jest w wiadomości SMS.
  • Pamiętaj, że na odbiór przesyłki masz 3 dni.
  • (*) Aby odebrać przesyłkę z automatu DPD Pickup, konieczne jest pobranie aplikacji ze sklepu odpowiedniego dla Twojego modelu telefonu. Po pobraniu aplikacji będziesz miał możliwość krótkiej rejestracji numerem telefonu. Twoja paczka pojawi się w aplikacji automatycznie.
  • Składasz zamówienie wybierając dostawę DPD Pickup i wskazujesz punkt lub automat (*), w którym odbierzesz paczkę.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki.
  • Otrzymujesz wiadomość SMS od DPD z informacją o dotarciu przesyłki do wybranego punktu Pickup lub automatu (*).
  • Wydanie przesyłki następuje po wpisaniu numeru PIN, który jest w wiadomości SMS.
  • Pamiętaj, że na odbiór przesyłki masz 3 dni.
  • (*) Aby odebrać przesyłkę z automatu DPD Pickup, konieczne jest pobranie aplikacji ze sklepu odpowiedniego dla Twojego modelu telefonu. Po pobraniu aplikacji będziesz miał możliwość krótkiej rejestracji numerem telefonu. Twoja paczka pojawi się w aplikacji automatycznie.
  • Składasz zamówienie wybierając wcześniej Paczkomat, w którym chciałbyś je odebrać.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki.
  • Otrzymujesz wiadomość e-mail oraz SMS od Paczkomatów InPost z informacją o dotarciu przesyłki do wybranego Paczkomatu.
  • Wydanie przesyłki następuje po wpisaniu numeru telefonu i podaniu kodu, który jest w wiadomości SMS.
  • Pamiętaj, że na odbiór przesyłki z Paczkomatu masz 48 godzin.
  • Składasz zamówienie wybierając wcześniej punkt, w którym chciałbyś je odebrać.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki.
  • Otrzymujesz SMS-a oraz e-mail od firmy Orlen z informacją o dotarciu przesyłki do wybranego punktu oraz kodem.
  • Pracownik punktu wydaje przesyłkę po podaniu otrzymanego specjalnego kodu.
  • Pamiętaj, że na odbiór przesyłki z punktu masz 3 dni.
  • Składasz zamówienie wybierając wcześniej miejsce, w którym chciałbyś je odebrać. Może to być placówka pocztowa, sklep Żabka, Freshmarket lub stacja Orlen.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki.
  • Otrzymujesz wiadomość e-mail oraz SMS od Poczty Polskiej z informacją o dotarciu przesyłki do wybranej placówki.
  • Pracownik w placówce wyda przesyłkę po podaniu danych odbiorcy zgodnych z danymi na przesyłce oraz po okazaniu dowodu osobistego.
  • Pamiętaj, że na odbiór przesyłki z placówki pocztowej masz 7 dni.
  • Składasz zamówienie podając swój adres doręczenia.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki
  • Listonosz doręcza przesyłkę.
  • Składasz zamówienie podając swój adres doręczenia.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki.
  • Kurier doręcza przesyłkę.
  • Składasz zamówienie podając swój adres doręczenia.
  • Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki.
  • Kurier doręcza przesyłkę.
* opcja płatności przy odbiorze kosztuje dodatkowo 3,00 zł

Dodaj swoją ocenę i opinię o „Organizacja produkcji gastronomicznej. Kwalifikacja T.15.2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych, wydanie 3”

Twoja ocena
Star0Star0Star0Star0Star0
0,0
Star2Star0Star0Star0Star0
1,0
Star2Star2Star0Star0Star0
2,0
Star2Star2Star2Star0Star0
3,0
Star2Star2Star2Star2Star0
4,0
Star2Star2Star2Star2Star2
5,0

Klienci, którzy kupili „Organizacja produkcji gastronomicznej. Kwalifikacja T.15.2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych, wydanie 3“ – wybrali również

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Przygotowanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Część 2, wydanie 6 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 77,00 zł
70,84 zł
2 osoby kupiły
Informacja
Między nami. Język polski. Podręcznik do szkoły podstawowej. Klasa 4 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 42,80 zł
39,99 zł
8 osób kupiło
Informacja
To jest chemia 2. Chemia organiczna. Podręcznik dla liceum ogólnokształcącego i technikum. Zakres podstawowy - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 60,90 zł
52,99 zł
146 osób kupiło
Informacja
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 38,00 zł
34,99 zł
Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja HGT.02/TG.07. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Część 1, wydanie 2 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 76,60 zł
70,47 zł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Przygotowanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Część 1, wydanie 6 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 77,00 zł
70,84 zł
1 osoba kupiła
Informacja
Części maszyn. Podręcznik, wydanie 18 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 95,70 zł
88,04 zł
O psie, który jeździł koleją - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Bestseller
O psie, który jeździł koleją
Dostępny
Produkt dostępny 329 szt.
Cena sugerowana
przez wydawcę: 29,90 zł
16,99 zł
111 osób kupiło
Informacja
Rysunek techniczny dla mechaników. Podręcznik, wydanie 17 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 91,20 zł
83,90 zł
Kodeks rodzinny i opiekuńczy. Prawo o aktach stanu cywilnego - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Kodeks rodzinny i opiekuńczy. Prawo o aktach stanu cywilnego
Niedostępny
Produkt niedostępny
ostatnio dostępny: 2024.03.19
Cena sugerowana
przez wydawcę: 13,37 zł
12,99 zł
MATeMAtyka 3. Podręcznik do matematyki dla liceum ogólnokształcącego i technikum. Zakres podstawowy i rozszerzony - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 63,50 zł
56,99 zł
28 osób kupiło
Informacja
Poznać przeszłość 3. Historia. Podręcznik dla liceum ogólnokształcącego i technikum. Zakres podstawowy - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 56,50 zł
50,85 zł
4 osoby kupiły
Informacja

Anna Kmiołek – pozostałe pozycje

Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja TG.07/HGT.02. Kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 70,90 zł
65,23 zł
Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja HGT.02/TG.07. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Część 2, wydanie 2 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 76,60 zł
70,47 zł
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6.2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Część 2, wydanie 5 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 79,00 zł
72,68 zł
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Kwalifikacja T.6.1. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz, wydanie 6 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 78,00 zł
71,76 zł
1 osoba kupiła
Informacja
Podstawy gastronomii i technologii żywności. Podręcznik do nauki zawodu. Część 2 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 64,80 zł
59,62 zł
Podstawy gastronomii i technologii żywności. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Część 1 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 64,80 zł
59,62 zł
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6.2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Część 1, wydanie 4 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 61,50 zł
56,58 zł
Praktyczna nauka zawodu. Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6. Technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 67,80 zł
62,38 zł
1 osoba kupiła
Informacja
Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15.3. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych, wydanie 2 - zdjęcie
Schowek
Księgarnia - Przybliżenie
Cena sugerowana
przez wydawcę: 81,10 zł
74,61 zł
Wróć do góry